Egyéb

Lewa, de Ligt, Pavard | A legfrissebb sajtóhírek



Összeszedtük nektek a legfrissebbeket a távozás felé kacsintgató Bayern-játékosokról és Hasan Salihamidzic kiszemeltjeiről.

Az átigazolási időszak már öt napja tart és az eddig lefixált három igazolás, Mané, Gravenberch és Mazraoui ellenére a Bayern háza táján továbbra is zajlanak az események.

Az elmúlt egy napban a Juventus védője, de Ligt került közelebb a német rekordbajnokhoz. Az ő története mellett tovább fokozódott a Lewandowski körülötti végtelen hercehurca, valamint úgy tűnik, két bekk is távozhat, illetve egy 17 éves játékosért is hajt a klub.



Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy

De Ligt korábban, az Allianz Arenában.

Robert Lewandowski: Fabrizio Romano arról beszélt a podcastjében, hogy a Barcelona hamarosan újabb ajánlatot nyújthat be a Bayernnek a lengyel klasszisért. Az előző 3-4 (?) összegre vagy egyáltalán nem is reagált, vagy nemet mondott Brazzo és Kahn, akik július 12-én az első edzésére várják majd Lewát.

Matthijs de Ligt: A Chelseahez közeli források szerint a Bayern magabiztos abban, hogy „el tudja rabolni” a holland védőt az angol klub elől. Brazzóék el akarják érni, hogy de Ligt elutasítsa a Chelseat, hiszen a londoniak egészen biztosan győznének egy licitversenyben. Florian Plettenberg (Sky) szerint Matthijs már 2019-ben a Bayernbe akart igazolni, azonban a transzfer nem jött össze. Jelenleg úgy néz ki, hogy a bajorok mindenképpen szerződtetnék őt.

Benjamin Pavard: A de Ligttel kapcsolatos pletykákkal egy időben jelentek meg a világbajnok francia védőről szóló hírek is. A Kicker szerint a játékos máshol akar a védelem vezére lenni, hiszen ez Münchenben nem jött össze neki. Elképzelhető, hogy Pavard értékesítése azért sürgős a klubnak, hogy megszerezzék de Ligtet (akiért a Juve elvileg csakis pénzt fogad el).



Image

Richards egy szezon után búcsúzhat el Münchentől.

Omar Richards: Florian Plettenberg szerint az angol balbekket a Premier League-be feljutó Nottingham Forest szerződtetné. A Bayern 10-12 millió euróért válna meg a tavaly nyáron megszerzett labdarúgótól, akinek előbb bele kell egyeznie a transzferbe. Korábban úgy tűnt, hogy Omar mindenképpen maradni és bizonyítani szeretne, azonban elképzelhető, hogy az Angliába való visszatérés impozáns lehet neki.

Mathys TelFrancia források szerint a 17 éves Rennes-i támadót az profik közé szerződtetné Brazzo, azonban az első ajánlatára nemet mondott a piros-fekete együttes. Egyelőre 7+10 millió eurónyi összeget ajánlottak a bajorok, de a Rennes ennél többet akar.

A legfrissebb információkért figyeljétek a Facebook- és Instagram-oldalunkat!

via Bayern & Germany, Bayern Daily, Florian Plettenberg, Nizaar Kinsella

Lewa, de Ligt, Pavard | A legfrissebb sajtóhírek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top