Sajtómix

Sajtóhírek: Lewa napokon belül távozhat, CR7 ügynöke nem adja fel



Új, transzferpletykákat összegyűjtő rovatunkban szó esik Robert Lewandowskiról, Cristiano Ronaldóról, Matthijs de Ligtről és Malik Tillmanról is.

Ezentúl Sajtómix név alatt találhatjátok meg azokat a cikkeinket, amelyeket két-három naponta fogunk közzétenni a legfontosabb Bayern körüli átigazolási pletykákkal teletűzdelve.

Ma a Robert Lewandowskiról szóló legfrissebbeket, illetve a Cristiano Ronaldo és Matthijs de Ligt ügyével kapcsolatos legújabb információkat hoztuk el, megspékelve a vélhetően kölcsönben távozó Malik Tillman szituációjával.




Mane, the solution to allow Lewandowski to join Barca

Szépen lassan elcsendesedett és hamarosan véget ér a Lewa-saga.

Lewandowski már az USA-turné előtt elhagyhatja a Bayernt

Először David Ornstein, a The Athletic népszerű riportere számolt be arról, hogy Lewandowski átigazolása már csak idők kérdése. Péntek délutáni cikkében Ornstein arról írt, minden fél (Lewa, Zahavi, Barca, Bayern) egyre jobban bízik abban, hogy a transzfer létre fog jönni.

Nem sokkal később Tomasz Wlodarczyk, a lengyel játékosok elsőszámú nemzetközi tudósítója tette közzé, hogy tegnap nagyon fontos előrelépés történt Lewa ügyében: a Bayern és a Barca még nem hivatalosan, de megegyezett. Wlodarczyk hozzátette, már csak a formális dolgok és a szerződések aláírása van hátra.

A Sky riportere, Florian Plettenberg szerint a klubok ezen a hétvégén már le akarják fixálni a játékos Barcelonába igazolását. A német riporter szerint Lewa nem akar a Bayernnel tartani július 18-án kezdődő egyesült államokbeli turné során.

Fabrizio Romano is megerősítette Pletti információit és arról is írt, hogy hamarosan megérkezhet a következő és egyben utolsó ajánlat a támadóért. Ez minden bizonnyal már elég lesz a bajorok vezetőségének, akik körülbelül 45-55 millió euróval számolnak.




Could Cristiano Ronaldo being "the boss" hold Portugal back? - Futbol on FanNation

A legendás Cristiano 37 évesen is elképesztő fizikai állapotban van.

Cristiano Ronaldo ügynöke még be fog próbálkozni a Bayernnél

Fabrizio Romano szerint Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes arra készül, hogy Lewa távozása után is megpróbálja meggyőzni a Bayern fejeseit, hogy igazolják le ügyfelét.

Romano úgy tudja, a Brazzóék válasza egyelőre egy világos „nem”, azonban Mendes akár az következő hónapig ajánlgathatja a münchenieknek a többszörös aranylabdás portugál ikont, aki nem tart a Manchester United csapatával az angol klub jelenleg is zajló távol-keleti felkészülésén.

A sportigazgatói csapat a vélekedések szerint azért adott nemleges választ, mert a klasszis felboríthatná a Bayern csapategységét és a fizetési rendszerét is.




Juventus have replacements for Bayern Munich bound Matthijs de Ligt - Bavarian Football Works

Matthijd de Ligt még a Juvéval edz, de ez hamar megváltozhat.

Matthijs de Ligt esetében nem történt sok minden

Az olasz sportriporter, Gianluca Di Marzio szerint jelenleg továbbra is 30 milliós különbség van a Bayern által kínált és a Juventus által elvárt ár között a holland védőért, Matthijs de Ligtért. Más Juvéhez közeli források szerint a bajorok a jövő héten már hivatalosan is be szeretnék jelenteni a bekket.

Ehhez persze az kell, hogy a felek megállapodjanak egy összegben, ez viszont még nem sikerült. De Ligt már szóban megegyezett a müncheniekkel, akik egyedüli klubként „versenyeznek” érte.

Hasan Salihamidzic tegnap beszélt a Bildnek a hét eleji torinói utazásáról, mely során a Juventus csapatával tárgyalt és elmondta, hogy nagyon kevés dologról beszélhet, de pozitívan áll a jelenlegi átigazolási időszakban tapasztaltakhoz.




Who is Malik Tillman? USMNT, Bayern Munich midfielder has more talent than experience, but could join USA at World Cup | Sporting News

Tillman egy óriási lehetőség előtt áll.

Tillman kölcsönben fog távozni

Szinte még Lewa elköszönésénél is biztosabb, hogy a Bayern 20 esztendős amerikai játékosa, Malik Tillman a tapasztalatszerzés és a több játéklehetőség reményében a skót Rangers együtteséhez fog igazolni, méghozzá egy egyéves kölcsönszerződés keretein belül.

A tavalyi szezonban az Európa-liga döntőjéig jutó glasgow-i gárda vételi opcióval veszi majd kölcsönbe a támadót, aki júniusban bemutatkozott az USA felnőttválogatottjában is.

A transzfer hamarosan hivatalos lehet és amennyiben a Kékek aktiválják a vásárlási záradékot, a Bayernnek még visszavételi joga is lesz, legalábbis a Kicker így tudja.

via Bayern & Germany, David Ornstein, Fabrizio Romano, Florian Plettenberg

Sajtóhírek: Lewa napokon belül távozhat, CR7 ügynöke nem adja fel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top