Hivatalos

Hivatalos: Serge Gnabry 2026-ig hosszabbított | „Itt a barátaimmal focizhatok”



A Bayern München hivatalosan is bejelentette, hogy 2026-ig szerződést hosszabbított támadójával, Serge Gnabryval.

2023-ról 2026-ra módosította kontraktusa lejárati dátumát Serge Gnabry, a Bayern München szélsője. A 27 esztendős német válogatott labdarúgó a hivatalos csapatbemutató során sétált ki egy 2026-os mezben, tudatva a hírt a szurkolókkal.

Gnabry jövőjével kapcsolatban rengeteg találgatás volt az elmúlt hónapokban, azonban ezeknek ma véget vetett. Sajtóhírek szerint az előttünk álló szezonban (Lewandowski távozása miatt is) sokkal inkább csatárként, mint szélsőként számít rá majd Julian Nagelsmann, a Bayern edzője.




The Weeknd 2026-ig írt alá.

„Sokat gondolkodtam azon, hogy mit szeretnék játékosként a következő években és úgy döntöttem, hogy a Bayernnél maradok. Ismét minden sorozatban győzedelmeskedni akarok. Sok mindent meg szeretnék tapasztalni. Kiváltképp azt, hogy újra megnyerjük a Bajnokok Ligáját, de ezúttal a szurkolóink előtt. Különleges érzés, hogy a barátaimmal focizhatok. Nagyszerű pillanatokat akarok átélni itt – és sehol máshol.” – nyilatkozta a játékos a klub hivatalos honlapjának.

Gnabry eddig 171 mérkőzésen játszott a Bayernben, melynek mezében 64 gólt és 40 gólpasszt jegyzett. Mióta a 2018-ban bemutatkozott a csapatban, minden szezonban egy tucatnyi találat fölött termelt. A 19/20-as idényben kulcsjátékosként 33-szor zörgette meg a kaput.

További sok sikert és kupát a Bayernben, Serge!

Hivatalos: Serge Gnabry 2026-ig hosszabbított | „Itt a barátaimmal focizhatok”
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Kahn szerint de Ligt már nagyon jönne, Laimerért és Telért pedig ajánlatot tett a klub | Sajtómix

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top