Interjúk és nyilatkozatok

Brazzo: Több, mint két éven keresztül figyeltük Mathys Telt | Kahn szerint nem jön több csatár



A sportigazgató, Hasan Salihamidzic és a vezérigazgató, Oliver Kahn beszélt az átigazolási pletykákról a sajtó mikrofonjainak.

A Lipcse elleni 5-3-as győzelmet követően mind Brazzót, mind Kahnt megkérdezték arról, hogy boldogok-e a csapat támadószekciójának jelenlegi összetételével. Előbb a bosnyák szakember Bildnek adott interjújának részleteit olvashatjátok, majd Oli szavait.




FC Bayern Munich on Twitter: "Your new number 39! 🔴⚪ #ServusTel #MiaSanMia https://t.co/qOYnkMl9Dg" / Twitter

15 éves kora óta figyelte Telt a Bayern.

Arról, hogy a Bayern igazol-e még egy csatárt: A transzferpiac még mindig nyitva áll, viszont általánosságban nagyon örülünk annak, ahogyan kinéz a támadósorunk és a dolgok úgy állnak, hogy nagy valószínűséggel így is fog maradni.

Mathys Telről: Büszkék és boldogok vagyunk, hogy egy ilyen nagy tehetség, mint Mathys hozzánk igazolt. Már több, mint két éve figyeltük őt és meggyőzött minket. Most mindenki feladata az lesz a csapaton belül, hogy ő játékperceket kapjon és felvegye a ritmust. Komoly erősségei vannak. Igazi csatárvér csörgedezik az ereiben. Jól lő és szerintem jól fogunk szórakozni az ő játékával.

Konrad Laimerről: Nem szeretnék olyan játékosokról beszélni, akiknek más klubokkal van szerződésük, szóval nem mondok semmit.

Adam Aznou megszerzéséről: A játékosmegfigyelői csapatunk jó munkát végzett. Nem hiszem, hogy a Barcelona dühös lesz, hiszen a játékos már rég úgy döntött, hogy nem marad ott. Természetesen boldogok vagyunk, hogy hozzánk csatlakozott.




Kahn's insights after the Supercup triumph. - Sports of the Day

A Titán a tegnapi mérkőzés után.

Oliver Kahn közvetlenül a mérkőzés után beszélt a sajtónak. Ő a Bild mikrofonjainak erősítette meg, hogy nem fog érkezni újabb támadó a Bayern Münchenhez ebben az átigazolási ablakban.

Arról, hogy érkezik-e valaki a támadósorba: Ez nem kérdés. Látható volt, hogy mennyi lehetőségünk volt a támadásaink során, hány különböző formációnk volt, mennyire kiszámíthatatlanok voltunk és hogy mennyi kiváló focistánk van.

A jelenlegi kerettagokról: Az is fontos, hogy milyen sebességünk volt a sok, sok gyors játékosunk miatt. Még rajtuk kívül is vannak opcióink: ott van Zirkzee, Choupo-Moting, a fiatal Mathys Tel, aki egyébként hihetetlenül jól edz.

via Bayern & Germany

Brazzo: Több, mint két éven keresztül figyeltük Mathys Telt | Kahn szerint nem jön több csatár
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top