Egyéb

„Még utoljára bejött az irodámba és elköszönt” | Lewandowski elbúcsúzott a BayerntőlRobert Lewandowski még utoljára meglátogatta a Säbener Straßét és elköszönt a volt csapattársaitól, a stábtagoktól és a vezetőségtől.

8 év után végleg elhagyta a Bayern Münchent Robert Lewandowski, a klub történetének egyik legnagyszerűbb góllövője. A lengyel csatár a múlt hónap közepén igazolt hivatalosan is a Barcelona csapatához. A transzfert hosszú hónapokig tartó pletykasorozat előzte meg, amely során egyes szurkolók a játékos ellen fordultak.

Lewa többször is nagyon kritikus hangvételben nyilatkozott a Bayernről. Ennek eredményeképp nem igazán egy legendához méltó búcsúztatást kapott. Most visszatért az edzőkomplexumba, ahol mindenkitől elköszönt.
Oliver Kahn: Szép volt Roberttől, hogy még egyszer utoljára bejött az irodámba. Sok mindenről beszéltünk, jó viszonyban búcsúztunk el egymástól és a jövőben is tartani fogjuk a kapcsolatot. Az ő és a Bayern története egy különleges sikersztori. A legjobbakat kívánjuk neki a Barcelonánál.

Hasan Salihamidzic: Robert az én irodámba is bejött és elköszönt, majd még egy 15 percet beszéltünk. Mindent tisztáztunk. Nagyszerű eredményeket ért el a Bayern Münchennel és emiatt kell rá emlékeznünk. Ő is tudja, mekkora köszönettel tartozik a Bayern Münchennek. A legjobbakat kívánjuk neki az új kihívásához.

Robert Lewandowski: Mindig is hálás leszek azért, amit itt nyertem és tapasztaltam. Megköszöntem mindenkinek mindent, amit értem tettek és ajándékokat is adtam nekik. Ez egy érzelmes, szomorú és nehéz pillanat volt nekem. Az elmúlt pár hét nehéz volt mindenkinek, de sosem fogom elfelejteni, mit kaptam meg itt és a szurkolóknak is köszönöm a támogatásukat.

via Bayern München

„Még utoljára bejött az irodámba és elköszönt” | Lewandowski elbúcsúzott a Bayerntől
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top