Interjúk és nyilatkozatok

Lucas Hernández: Boldog vagyok itt, szóval miért ne maradnék még tovább?A Bayern München védője, Lucas Hernández adott interjút a Bild vasárnapi műsorában.

2019-ben érkezett, az előző idényben pedig már a védelem oszlopos tagja volt a 26 esztendős francia bekk, Lucas Hernández. A világbajnok hátvéd egy meccsre van a 100-as mérföldkőtől és úgy érzi, szívesen maradna még. Erről, a csapaton belüli szerepéről és sok minden másról is beszélt a Bild interjús műsorában.Galéria k článku: VIDEO Čisté konto a pohodlné víťazstvo pre majstra: Bayern je po dvoch kolách stopercentný - fotografia 2/6 | Sportky

„Nagyon stabil a csapat.”

Az idénystartról: Nagyon jól kezdődött a szezon. A csapatunk nagyon stabil. Igyekszünk minél kevesebb gólt kapni. Ha meg tudnánk dönteni a rekordot, az is szuper lenne (a 2015/16-os idényben csak 17 gólt kapott a csapat). De nem ez a legfontosabb, hanem a trófeák. Azok számítanak igazán.

Arról, hogy sokat fizettek érte, Upáért és de Ligtért is: Most rajtunk a sor, hogy visszafizessük a vezetőségnek azt a bizalmat, amit a leigazolásunkkor belénk fektettek. Nincs sok olyan csapat Európában, amelynek több ilyen jó játékosa van. Én egyszerűen csak vissza akarom adni a pályán azt, amit a Bayern adott nekem. Nagyon boldog vagyok itt és az emberek is örülnek nekem.

De Ligt érkezéséről: Nagyszerű, hogy itt van. Szerintem kemény versengés várható a csapat minden részében. Ez nagyon jót tesz. Ez azt jelenti, hogy nem pihenhetünk, mert akármikor a padon találhatjuk magunkat. Szóval minden edzésen bele kell adni a maximumot. De Ligt talán fiatalabb, de nagyon érett a korához képest. Nagyon jól ismeri a a szerepkörét. Az Ajaxból Juvéba igazolása nagy lépés volt és sikeresen vette. Szerintem hasonló lesz neki ez az átigazolás is. Egy olyan nagy játékosnak viszont, mint ő, ez nem szabad, hogy problémát jelentsenBayern Munich: Bayern's defense chief Lucas Hernandez declares war Sport - rtv-network

A Wolfsburg ellen

A vezérszerepéről: Szeretek felelősséget vállalni. Egy olyan nagy klubnál, mint a Bayern, ez eleinte nem egyszerű. Nagyon kényelmesen érzem magam és egyre inkább magabiztos vagyok. Próbálom segíteni a csapattársaimat a pályán.

Az Upamecanóval alkotott párosáról: Nem egyszerű azonnal tökéletesen harmonizálni. De az előző idényben is voltak jó meccseink. Dayot és én most már jobban megértjük egymást.

Arról, hogy a triplázós idényben sokat volt sérült: Nehéz helyzet volt. Amikor sérült vagy, el vagy különítve a csapattól és egyedül kell edzened. Nem könnyű. De mindig optimista maradtam. Éreztem, hogy visszatérek majd és ezt erősebben fogom tenni, mint valaha.

Musialáról: Nagyon nehéz védekezni ellene. Vékony, agilis és nagyon komoly mozdulatokat csinál elég gyors tempóban. Nagyon fiatal, de már elképesztően jó. Megmutatta a kvalitásait az előző mérkőzéseken. Sok élményt és nagyszerű pillanatokat köszönhetünk majd neki.Lucas Hernandez - Fiche joueur - Football - Eurosport

„Nagyon fiatal, de már elképesztően jó.”

Arról, hogy ő a hangulat felelős – összejöveteleket szervez csapattársainak: Igen, ez igaz. Igyekszem, meg hát szeretem is ezt csinálni. Szerintem ez fontos a csapatszellem miatt. Annak érdekében, hogy minél jobban megértsük egymást a pályán, azon kívül is ismernünk kell egymást.

A jövőjéről: Nagyon boldog vagyok itt. Még mindig van két év a szerződésemből és ha eljön az ideje, akkor beszélni fogok a családommal és az ügynökömmel. De mint mondtam, boldog vagyok, szóval miért ne maradnék tovább?

via Bayern & Germany

Lucas Hernández: Boldog vagyok itt, szóval miért ne maradnék még tovább?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top