Interjúk és nyilatkozatok

Coman: Úgy terveztem, hogy sokáig itt maradok, talán a karrierem végéigKingsley Coman az RMC Sport egyik műsorában beszélt a Bayern idei szezonjáról, a jövőjéről, valamint összehasonlította Lewandowskit és Benzemát.

Szuperül kezdte az idényt a Bayern 26 éves francia támadója, Kingsley Coman, aki a Bochum elleni 7-0-ás győzelem alkalmával betalált és három gólpasszt is kiosztott. Januárban 2027-ig hosszabbított és azon dolgozik, hogy még jobb mutatókat hozzon, mint az előző évadokban.Kingsley Coman Archives - Newsachieve.com

Négy gólban való közreműködés egy meccsen – így kezdett King.

A szezonrajtról: Még csak két mérkőzésen játszottam, mert eltiltott voltam. A csapat nagyon, nagyon jól kezdett és az első meccsemen tartani akartam ezt a szintet. Jól sikerült.

Arról, hogy mik a céljai a szezonra nézve: Nagyszerűen érzem magam fizikálisan és komoly elvárásaim vannak. Mindent beleadok, hogy segítsem a csapataimat – hiszen ott van a francia válogatott is – hogy annyi trófeát nyerjünk, amennyit csak lehet. Sokkal jobban kell teljesítenünk, mint az előző idényben. A klub mindent megtett azért, hogy a lehető legjobb csapatunk legyen. Most rajtunk a sor, hogy a pályán is tegyük a dolgunkat.

A kedvenc posztjáról: Jobbszélső, balszélső… Igazából ez a kettő a kedvenc posztom. Tavaly szélső védőt játszottam a Bayernben, mert volt egy pár sérülésünk és átalakítottuk a rendszerünket. De ami biztos, hogy sokkal inkább támadószellemű játékos vagyok és jobban szeretek elől lenni, mint hátul. Persze mindig is csapatjátékos voltam és tudom, hogy a győzelemhez áldozatot kell hozni és a csapat érdekeit kell szolgálni. Ezt tettem.Egy francia góljával a Bayern nyerte a zártkapus BL-döntőt a PSG ellen | Alfahír

Már egyszer nagyon elszomorította excsapatát.

Arról, hogy egyszer visszatérne-e a PSG-be: Butaság lenne azt mondanom, hogy lehetetlen, hiszen a fociban bármi megtörténhet. Viszont azért hosszabbítottam meg a szerződésemet, mert sokáig terveztem itt maradni. Talán az egész karrieremben, nem tudhatjuk. Ha ki szeretnék próbálni valamit, akkor az valami új lenne és nem egy olyan csapat, ahol már fociztam. A PSG-be való visszatérés helyett nagyobb esély van arra, hogy egy másik ligát próbálok ki, hogy új tapasztalatot szerezzek.

Arról, hogy kit választana, Benzemát vagy Lewandowskit: Nehéz választani, hiszen ez a két játékos két különböző profillal rendelkezik. Klasszikus középcsatárként Lewandowski az egyik, ha nem a legjobb. Karimnak olyan kvalitásai vannak, amik Lewandowskinak nincsenek. Attól függ, hogy milyen hadrendben játszanak és hogy milyen típusú csatárra van szüksége az embernek. Az biztos, hogy mindketten a világ tetején állnak.

via Bayern & Germany

Coman: Úgy terveztem, hogy sokáig itt maradok, talán a karrierem végéig
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top