Egyéb

Manét megműtötték és kihagyja a vébét



Sadio Manét ma este megoperálták és a következő napokban megkezdi a rehabilitációját, hogy a klubszezon január végi folytatására vissza tudjon térni.

Nem lesz ott vébén Szenegál élő legendája, Sadio Mané, akit ma este megműtöttek Innsbruckban. A Bayern hivatalos tájékoztatása szerint az operáció sikeres volt. A 30 éves támadó jobb szárkapocscsontjánál szakadt el egy ínszalag november 8-án, a Werder Bremen elleni találkozón.

A Bild szerint Manéra 3 hónapos kihagyás vár. Éppen ezért könnyen lehet, hogy kihagyja a PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését.



Sadio Mané sérülése annyira súlyos, hogy lemarad a világbajnokságról - Eurosport

Még a Bayern közleménye előtt Szenegál orvosi csapata jelentette be először hivatalosan, hogy a játékos kihagyja a katari vébét. Elmondásuk szerint Mané sérülése „nem gyógyult a várt mértékben”, ezért „volt szüksége a műtétre minél hamarabb”.

Mané múlt héten meghívót kapott ugyan a szenegáli válogatottba, de a következő napokban kiderült, súlyosabb a sérülése, mint azt először gondolták az orvosok. A második világbajnoksága lett volna a november 20-án kezdődő katari, azonban ezt most sajnos ki kell hagynia.

Mielőbbi felépülést, Sadio!

Manét megműtötték és kihagyja a vébét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top