Sérülés

Neuer síelés közben eltörte a lábát, véget ért a szezonjaA Bayern München 36 éves csapatkapitánya és első számú kapusa lábtörést szenvedett és kidőlt az egész idényre.

„Sziasztok, srácok! Mit mondhatnék, jobban is véget érhetett volna ez az esztendő… Miközben próbáltam kiszellőztetni a fejem egy sítúrán, a lábszáramban törést szenvedtem. A tegnapi műtét jól sikerült, nagy köszönet az orvosoknak! Sajnos fáj, de emiatt véget ért a szezonom.” – írt a döbbenet hírről Neuer a közösségi felületen.

A vébén nem szereplő játékosoknak tegnap kezdődött meg a téli szünet. Neuer egyik kedvenc időtöltésének hódolt, amikor megtörtént a baj.World Cup Watch: Bayern Munich's Manuel Neuer eager to see how Germany asserts itself in Qatar - Bavarian Football Works

Ulreich újra előléphet?

Manu ebben a szezonban 23 mérkőzésen védett a Bayernben és ez a szám a súlyos sérülés miatt nem is fog nőni. A klub még nem tett közzé hivatalos cikket a történtekről. A következő napokban bizonyos, hogy sok kérdést fog kapni a vezetőség a kapushelyzetről. Ezekről természetesen a Facebook- és Instagram-oldalunkon beszámolunk majd.

Mielőbbi felépülést, bajnok!

Neuer síelés közben eltörte a lábát, véget ért a szezonja
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Ki kezd majd a kapuban Neuer sérülése után?

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top