Felkészülés

Indul a katari edzőtábor!



Mutatjuk a keret utazó tagjait és a programot, néhány képpel megtűzdelve.

Január 6-ától 12-ig Katar fővárosában, Dohába edzőtáborozik a Bayern München. 24 labdarúgóval vág neki a hatnapos eseménynek Nagelsmann és a stábja az Aspire Academy területén.

A következő napokban délelőtt és délután is edz a müncheni gárda. Előbbi etapok zártkörűek lesznek, míg az öt órakor kezdődőek nyilvánosak. Korábban mindegyik csapattréning nyilvános volt.

A Bayern hivatalos weboldalán élő blogban lehet követni az eseményeket, de mi is posztolunk majd a legfontosabbakról a Facebook- és Instagram-oldalunkon!



Blind is a fedélzeten.

A keret

Profi játékosok: Ulreich, Schenk, de Ligt, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Sané, Choupo-Moting, Wanner, Davies, Blind, Müller, Gravenberch, Tel, Musiala, Stanisic

A vébén való részvétel miatt külön utazók: Upamecano, Pavard, Coman

Akadémisták: Hülsmann, Buchmann, Ibrahimovic, Kabadayi, Zvonarek

Sérülés miatt otthon maradók: Neuer, Hernández, Sarr, Mané

Betegség miatt otthon maradók: Sabitzer (vasárnap csatlakozhat), Mazraoui



443 athletes have graduated from Aspire in 13 years - AS USA

Az Aspire Academy madártávlatból.

Az öt ifijátékos

Julian Nagelsmann öt akadémistát válogatott be a keretbe azok közül, akik január 4-én újrakezdték a felkészülést a profikkal. Köztük van a Bild szerint nemrég profiszerződést aláíró Arijon Ibrahimovic, aki nemrég lett 17 éves. Ő a korosztálya egyik legjobb gólvágója (ebben a szezonban 16 meccsen 13 gólja van) és óriási jövő áll előtte.

A 18 éves, két méter magas kapus, Tom Ritzy Hülsmann is a kerettel tart, hogy meglegyen a három hálóőr a csapatban. Elutazott a nagyokkal még a védő Tarek Buchmann (18), a támadó középpályás Lovro Zvonarek (17), illetve a csatár Yusu Kabadayi (18) is.

A sajtóhírek szerint a Bayernhez nagyon közel álló Yann Sommer – amennyiben az edzőtábor során aláír a klubbal – akár már Katarban csatlakozhat a kerethez.

Indul a katari edzőtábor!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top