Bundesliga

„Coman kezdeni fog” | Sajtótájékoztató: Bayern-FrankfurtJulian Nagelsmann a Frankfurt elleni szombati bajnoki rangadó előtt nyilatkozott a sajtónak.

Péntek kora délután beszámolt a kerethelyzetről és külön egyes játékosok helyzetéről is a Bayern München trénere. Mutatjuk a legfontosabb mondanivalóit a mai sajtótájékoztatóján.A kerethelyzetről: Leon Goretzka nem fog játszani. Combproblémái vannak. Nem akarok kockáztatni vele, 100%-osnak kell lennie. Sajnos folyamatosan sérülésekkel bajlódik. Támogatom őt és igyekszem enyhíteni a rajta lévő a nyomást. Valószínűleg visszatér a jövő héten. Minden másik játékos, aki a Köln ellen is bevethető volt, rendelkezésre áll.

A kezdőről: Kingsley Coman kezdeni fog. A padon volt a Köln ellen, de amikor beállt, kiválóan teljesített. Gravenberch is játszani fog holnap, ritmusban kell lennie. A több posztok közül van egy pár, amelyről még döntenünk kell.

Az ellenfélről: A Frankfurt egy nagyszerű csapat, amely igencsak fizikális. Hasonló találkozó van kilátásban, mint a Lipcse elleni. Eddig fantasztikus szezonjuk van, még ha nem is voltak jók minden találkozón. Kolo Muani, Götze és Lindström nagyon veszélyes támadó játékosok. Holnap nagyon oda kell tenni magunkat ellenük és jól kell játszanunk.

Musialáról: Tudom, hogy mi az oka a közelmúltbeli teljesítményének és erről beszéltem is vele. De ez nem olyan dolog, ami a nyilvánosságra tartozna.

Gnabry-ról: Megkapta a lehetőséget a Köln ellen. Volt egy beszélgetésünk is. A lecserélése a sporthoz és nem a bulvárhoz köthető okok miatt történt (utalva a játékos párizsi Fashion Weeken való jelenlétére a meccs előtt).

„Coman kezdeni fog” | Sajtótájékoztató: Bayern-Frankfurt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top