Német Kupa

„Cancelo logikus igazolás volt” | Sajtótájékoztató: Mainz-BayernA Bayern München trénere a Mainz elleni kupameccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

Szerda este 20 óra 45 perckor Mainz-Bayern mérkőzést rendeznek a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A trófea rekordgyőztese három bajnoki döntetlen után utazik a MEWA Arenába.

Julian Nagelsmannt az összecsapással, a kerethelyzettel és az új igazolással, Joao Cancelóval kapcsolatban is kérdezték.Image

Cancelo fő téma volt.

Az új igazolásról, Joao Cancelóról: Amikor Brazzo mondta, hogy lehetőségünk van leigazolni őt, mondtam, hogy hajrá! Igazán dinamikus, jók a beadásai mindkét oldalról. A pálya bármely részén képes játszani, de inkább a jobbat preferálja. Befelé is tud cselezni. Kicsit másabb profillal rendelkezik, mint a többi játékosunk, akik a posztjain játszanak. Logikus igazolás volt.

A kerethelyzetről: Goretzka visszatért és elvégzett néhány plusz edzést is. Kimmich egy kis fájdalommal küszködik, de képes lesz játszani holnap. Yann Sommernek a combközelítője fáj, de ez csak egy apró probléma és védhet holnap. Ulreichnak a bordája fáj, velünk utazik, de nem lesz keretben. Dayot Upamecanónak sem edzett velünk, de holnap már játszhat.

A kezdőről: A pontos kezdőt még nem tudom megmondai, sok a fitt játékosunk. Joao egészséges és elméletileg már focizhat holnap. Nem vagyok biztos benne.Image

Pavard is téma volt.

A mérkőzésről: Nagy összecsapás lesz, csak a győztes marad a kupában. Kieséses meccs, szóval extrán nagy a motivációnk. Optimista vagyok és természetesen továbbjutást várok el. A duplázás mindig elvárás a Bayernnél. Nem lesz könnyű Mainzban – nagyon robusztusok, hatékonyak és világos elképzelésük van a fociról.

A csapat formájáról: Többször elmondtam már, hogy többnyire tisztában vagyunk azzal, mi a probléma. Jelenleg próbálunk finomítani egyes dolgokon. Egy ilyen vébé után nehéz újrakezdeni a szezont.

Pavard-ról: Természetesen tervezek vele, akárcsak az elmúlt hónapokban. Lucas kiesése miatt eggyel kevesebb belső védőnk van. Többször fog középen szerepelni, mint eddig. Fontos tagja a csapatnak.

„Cancelo logikus igazolás volt” | Sajtótájékoztató: Mainz-Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top