Utánpótlás

A Bayern ifjúsági bajnokságot rendez IndiábanA Bayern az indiai Maharashtra állam kormányával közösen 2023-ban megrendezi a Maharashtra Ifjúsági Bajnokságot, amelyen 5000 iskola több. mint 100 000 fiatal tehetsége vesz részt. Az U-14-es korosztályú labdarúgótorna 2023. március 9-ig tart majd és Maharashtra államban ez lesz a valaha megrendezett legnagyobb ifjúsági torna. A döntőben a Bayern edzői által felkutatott 20 legjobb tehetségnek lehetősége lesz arra, hogy helyet szerezzen magának a klub akadémiájának edzésein.

Andreas Jung (A Bayern marketing igazgatója): „A Bayern világszerte elkötelezett az ifjúsági labdarúgás fejlesztése mellett. A tavaly megnyitott bangkoki irodánkat felhasználva szeretnénk a régióban – az olyan tevékenységekkel, mint ez az ifjúsági torna – elősegíteni a sportágunk iránti lelkesedést és az embereknek is közvetíteni azokat az értékeket, amelyeket klubunk képvisel.”

Maximilian Haschke (A Bayern bangkoki irodájának vezetője): „A Bayern számára mérföldkőnek számít, hogy Indiában megrendezhetjük a legnagyobb U-14-es bajnokságot, amely népszerűsíti a futballt ebben a régióban. A maharashtrai kormánnyal együtt szeretnénk lelkesedést kelteni az emberek körében és a jövőben további ilyen jellegű projekteket is szeretnénk megvalósítani.”

Münchenben a Bayern akadémiáján nemzetközi ifjúsági edzőkből álló csapat edzi majd a kiválasztott tehetségeket. A cél az, hogy a fiatal játékosoknak a sportolás mellett interkulturális csereprogramot is kínáljanak.

 

A Bayern ifjúsági bajnokságot rendez Indiában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top