Sajtótájékoztatók

„Egy pozitív eredmény befolyásolhatja a PSG elleni meccset” | Sajtótájékoztató: Bayern-Bochum



Julian Nagelsmann a holnapi, Bochum elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

Szombat délután 15 óra 30 perckor összecsap a „két jó barát”, a Bayern München és a Bochum csapata. A hazaiak trénere a meccseket megelőző szokásos sajtótájékoztatóján beszélt a sérült Gravenberchről, Kimmich pótlásáról, Neuerről és a PSG elleni rangadóval kapcsolatban is kapott kérdéseket.



Image

Jo hiányozni fog, Nagelsmann pedig elmondta, ki kezd a helyén.

A kerethelyzetről: Ryan Gravenberch nem lesz bevethető. A PSG elleni meccsre valószínűleg visszatér majd.

Kimmich hiányáról: Leon többször játszott már védekező középpályást és holnap is ő fogja megoldani ezt. A Wolfsburg ellen is így történt.

A Bochumról: Kíváncsi vagyok, hogy a kupameccsen kezdő csapatukból hányan lesznek a holnapi kezdőben. Nagy hektikus időszakaik vannak, meccseken belül is. Nem tudom, hogy fognak felállni. Biztosan találtak megoldást a pihenésre, hiszen nincsenek nagyon hozzászokva a heti két találkozós ritmushoz.

Az új kapusedzőről, Michael Rechnerről: Ismerem a Hoffenheimből. Nem mondanám a barátomnak, de nagyon jó munkakapcsolatunk van. Toni Tapalovic esetében sem a barátság volt a lényeg, hanem hogy a megfelelő ember legyen ebben a pozícióban. Kiválóan dolgozik a fiatalokkal. Michael egy nagyon jó kapusedző.

Upamecanóról: Nincsenek fájdalmai. A kezelése sikeres volt és jó döntésnek bizonyult az is, hogy nem játszattuk a legutóbbi mérkőzésen. Remélem fejben is készen áll, hogy ráépítsen a korábbi nagyszerű teljesítményére.



Image

Upa fitt!

Neuerről: Minden, amit a játékosokkal beszélek, köztünk marad. Az interjú, amit adott, természetesen érdekes téma a sajtónak, de nem erről beszéltem vele. Megkérném a sajtót, hogy hagyja ezt a témát. Most az a fontos, hogy a rehabilitációja jól sikerüljön. Normális dolog persze, hogy labdarúgók olyan dolgokat tesznek, amelyeket a fejükben lévő gondolatok irányítanak.

Manu csapatkapitányságáról: Ő a csapatkapitányunk jelenleg és az a feladatunk, hogy támogassuk őt. Minden szezon előtt megválasztjuk a csékát a kollégáimmal. Ez így történt eddig is és ezután is így fog.

A PSG elleni mérkőzésről: Most a Bochumon kell fókuszálnunk, ez nagyon fontos. A ritmus megtalálása a lényeg. A ligában kitűzött célunkra kell összpontosítanunk. Reménykedünk abban, hogy egy pozitív eredmény segít nekünk és befolyásol minket a PSG elleni meccs előtt.

Mbappé és Messi „sérüléséről” (mindketten esélyesek a visszatérésre): Ha mi elveszenénk a két legjobb játékosunkat, mi is gyengébbek lennénk. Ez mindenhol így van. Ha azt mondanám, hogy ettől minden megváltozik, akkor mindenki erről beszélne. Sok mindenre fel kell készülnünk. Mély a keretük.

„Egy pozitív eredmény befolyásolhatja a PSG elleni meccset” | Sajtótájékoztató: Bayern-Bochum
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top