Egyéb

100 ezer eurós adomány a földrengés áldozatai számáraA klub bejelentette, hogy segélyszervezete, a Bayern Hilfe eV 100.000 eurót adományoz a török Orienthelfer segélyszervezetnek a Törökország és Szíria határvidéken történt földrengés katasztrófa áldozatainak támogatására. Karl Hopfner, a Bayern Hilfe eV elnöke már át is adta az adományozási csekket az Orienthelfer elnökségi tagjának, Christian Springer-nek a Säbener-en. A müncheni születésű Springer még 12 évvel ezelőtt alapította a török segélyszervezetet annak érdekében, hogy javítsa a jövőbeli kilátásokat Közel-Keleten és ne csak a válságok vagy az egész régió menekültkérdésébe avatkozzon be, hanem mindenekelőtt fenntartható oktatási projekteket is valósítson meg.

Karl Hopfner (a Bayern Hilfe eV elnöke): „Jelenleg abban a térségben élő embereknek azonnali segítségre van szükségük, és számunkra a Bayern Hilfe eV segélyszervezetnél mindig fontos szempont, hogy rövid távú, bürokráciamentes és azonnali segítséget tudjunk nyújtani vészhelyzetekben. Ennek az évszázadonként egyszeri földrengésnek a következményei még hosszú ideig kihatnak majd az egész régió életére. Az Orienthelfer eV évek óta aktív segélyszervezetként tevékenykedik a Közel-Keleten, így számíthatunk rá, hogy gyorsan nagy változást tudunk elérni.”

Christian Springer (az Orienthelfer eV elnökségi tagja): „Nagyon hálásak vagyunk a Bayern-nek a támogatásért. Az érintetteknek gyorsan szükségük van ruházatra, sátrakra, takarókra, matracokra és orvosi ellátásra, ez a pénz pedig lehetővé teszi számunkra, hogy felbecsülhetetlen értékű, azonnali intézkedéseket hajtsunk végre. Mivel az Orienthelfer nevű szervezetünk 2012 óta támogatja a szociális projekteket ebben a régióban, így még a nehezen megközelíthető területekre is el tudunk jutni, hogy segítsünk az ott élő embereknek. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki adományozott.

További információ a www.orienthelfer.de oldalon található.

Adományszámla:
Stadtsparkasse München
Címzett: Orienthelfer e.V.
IBAN DE927015000000574111

A Bayern Hilfe eV 2005 óta segít olyan embereknek és intézményeknek, akik önhibájukon kívül kerültek bajba. Az adományok közvetlenül azokhoz jutnak el, akiknek sürgős segítségre van szükségük.

FC Bayern Hilfe eV:
HypoVereinsbank München
IBAN: DE80700202700667901901
BIC: HYVEDEMMXXX

 

100 ezer eurós adomány a földrengés áldozatai számára
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top