Bundesliga

„Coman játéka kérdéses” | Sajtótájékoztató: Gladbach-BayernA Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann megtartott szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját.

Ezúttal a szombat délutáni, Mönchengladbach elleni Bundesliga-mérkőzés volt a téma. A találkozó 15 óra 30 perckor kezdődik és az Arena4-en lesz élőben követhető.

Julian beszélt a kerethelyzetről, magáról a mérkőzésről, illetve kérdezték egyes játékosokról, valamint a PSG elleni első meccsről, amely 1-0-ás sikerrel zárult.Image

Nous és Sadio közel a visszatéréshez.

A kerethelyzetről: Joshua Kimmich ma már edzeni fog. A tegnapi tréninget azért hagyta ki, mert elhunyt jóbarátja, Tim Lobinger. Nagyon szomorú a hír, együttérzek a családjával, Josh nagyon közel állt hozzá. Dayot Upamecano is hiányzott, de semmi komoly nem történt vele, pihenőt kapott. Kingsley Coman játéka kérdéses.

A visszatérőkről: Mazraoui szerdán már a csapattal fog edzeni. Manénak már semmi problémája nincsen, vasárnap visszatér a csapathoz. Ő egy tapasztalt játékos. Kifejezetten gyorsan, egy hétnyi csapattréning után már játszhat is.

Az ellenfél VB utáni rosszabb formájáról: Nem tudom, mi az oka. A saját csapatommal is elég sok dolgom van. Nem akarok találgatni, ez nem az én dolgom.

A PSG elleni meccsről: Több gólt is szerezhettünk volna. Két-három helyzetnél nem tudtunk kapura lőni, pedig megtehettük volna. A visszavágón nyomás alá kell helyeznünk őket. Nem az 1-0-t kell védenünk, hanem gólokat kell szereznünk. Nem fogjuk beparkolni a buszt. Pavard elvesztése nem optimális, de vannak lehetőségeink. Ott van Stanisic és Blind, de más formációban is játszhatunk. Mbappé azt mondta, hogy meg tudnak sebezni minket, ha náluk van a labda és támadófocit játszanak. De ez a mi esetünkben is igaz.Serge Gnabry-ról: Nem fogom itt feltárni a játékosokkal folytatott beszélgetéseimet. Serge is komoly versenyt folytat a posztjáért, de ez az egész csapatra igaz. Játszani fog holnap. Ugyanúgy, mint korábban, amikor gólokat is lőtt. Amikor elmondtam neki, hogy nem játszik a PSG ellen, nem örült azért neki, viszont orrba sem vágott.

Yann Sommerről: A Paris ellen drámaian védett. A ligában kapott góljai nehéz lövések voltak. Lábbal nagyon jó. A holnapi egy nagyon különleges meccs lesz számára. Nem 18 éves már, úgyhogy meg tud majd ezzel birkózni.

A Gladbach elleni párharc történelméről és a legutóbbi meccsről: Szinte mindig jól fociztunk az ellenük játszott a meccseken. A 2021-ben játszotton nem, azt nem tudom megindokolni. Legutóbb akár 6-7 gólt is rúghattunk volna. A helyzet, amiből betaláltak, nem is volt veszélyes először, egyszerűen hibáztunk.

„Coman játéka kérdéses” | Sajtótájékoztató: Gladbach-Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top