Reakciók

Jó érzés a hét végén a tabella élén állni | Reakciók: Stuttgart 1-2 BayernGyőzelemmel melegítettek kedvenceink a Paris Saint-Germain elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára, a Stuttgart 2-1-es legyőzésével ugyanis visszavették a vezetést a Bundesligában. „A végén megérdemelten nyertünk, mert a jobb csapat voltunk, de az utolsó pillanatig figyelnünk kellett” – vélekedett Nagelsmann. „Jó érzés látni, amikor a hét végén a  Bayern van tabella élén” – tette hozzá Müller. Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.

Reakciók a Bayern részéről

Julian Nagelsmann: „Az eredmény a legfontosabb. A jelenlegi helyzetünkben ugyanis minden pont számít. A 2-0-ás vezetésnél volt három-négy olyan jó kontratámadásunk is, amelyet nem tudtunk kihasználni. A meccset kézben tartottuk, de amikor ilyen későn kapsz gólt, az ellenfél mindent rád zúdít a hajrában. A végén megérdemelten nyertünk, mert a jobb csapat voltunk, de az utolsó pillanatig figyelnünk kellett. Szerdán egy rendkívül fontos mérkőzés vár ránk a PSG ellen. Ha a minőségünket és az intenzitásunkat kombináljuk, nagyon nehéz legyőzni minket. Ha viszont csökken ezen intenzitás szintje, fennáll a veszélye annak, hogy magunkra engedjük az ellenfelet.”

Thomas Müller: „Örülünk, hogy nyertünk és újra a tabella élén állunk. Ez volt a cél. Mi voltunk a jobbak, még ha nem is nyújtottunk csúcsteljesítményt. Jó érzés, amikor a hét végén a Bayern áll a tabella élén. A Bundesligában szoros mérkőzésekre lehet számítani. Ez egy újabb jó teszt volt a szerdai nap előtt. Az viszont sokkal szorosabb lesz, ahol minden akció döntő lehet.”

Leon Goretzka: „Nyilvánvalóan örülsz a sípszónak, amikor minimális előnyöd van. Az utolsó perceket ki kellett bírnunk probléma nélkül. Nem örülünk ennek, de a végén a 3 pont az, ami számít. Szeretnénk az élen maradni, de ettől függetlenül minden meccsre azért megyünk ki, hogy megnyerjük azt. Mostmár várhatjuk a szerdai napot. Az egy teljesen más mérkőzés lesz. Fontos, hogy készen álljunk rá.”

Eric Maxim Choupo-Moting: „Fontos győzelem volt ez számunkra, de nem ez volt a legjobb teljesítményünk. Volt néhány dolog, amin javítanunk kell. A Stuttgart teljes erőbedobással játszott, de mi sem voltunk gyengék és lőttünk néhány szép gólt. A vége viszont kissé szoros volt. Számomra az a legfontosabb, hogy jól játsszunk. Jól érzem magam és örülök, hogy hosszabbítottam a Bayern-nel”.

Matthijs de Ligt: „Nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk. Most ez volt a legfontosabb. Nehéz volt a vége, nem játszottunk jól a hajrában. Visszavettünk és csökkent az intenzitásunk. Most viszont már Párizsra koncentrálunk. Fontos mérkőzés lesz számunkra.”

Reakciók a Stuttgart részéről

Bruno Labbadia (Stuttgart vezetőedzője): „Bátran játszottunk. Nyomás alá akartuk helyezni a Bayern-t és ez az első 15 percben sikerült is. Az ilyesmit viszont ki is kell használni. Jól védekeztünk, de aztán kaptunk egy buta gólt. Egy kis szerencsével viszont pontot szerezhettünk volna.”

Fabian Bredlow (Stuttgart kapusa): „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és összességében jól is játszottunk, de ennek nem lett meg az eredménye. Talán túl későn jött a gólunk.”

Waldemar Anton (Stuttgart hátvédje): „Reagáltunk a legutóbb elvesztett meccsünkre – ez nagyon fontos volt. Egy kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna. Felértünk a Bayern szintjéhez. A lehetőségeink azonban túl későn jöttek.”

Jó érzés a hét végén a tabella élén állni | Reakciók: Stuttgart 1-2 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top