Reakciók

„Védekezésben mi voltunk a jobb csapat” | Reakciók: Bayern 2-0 PSGA Bayern a visszavágón is legyőzte a PSG-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ezúttal 2-0 arányban, ezzel pedig kedvenceink 3-0-ás összesítéssel bejutottak a legjobb 8 közé a nemzetközi porondon. Igazi szenvedéllyel, csapatként játszottunk. Ez volt a kulcs a PSG ellen” – nyilatkozta  Nagelsmann. „A második félidőre felszívtuk magunkat. Ez jobbá tette a játékot, így megérdemelten nyertünk” – tette hozzá a meccs embere, Müller. Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.

Reakciók a Bayern részéről

Julian Nagelsmann: „A második félidőben nagy türelemmel védekeztünk és jó szituációkban tudtuk visszaszerezni a labdát, amelyeket ki is tudtunk használni. Egyértelmű volt, hogy mi voltunk a jobb csapat és megérdemelten nyertünk. Az ellenfél komoly minőséggel rendelkezik, így nem kérdés, hogy szükségünk volt a szurkolók támogatására. Igazi szenvedéllyel, csapatként játszottunk. Ez volt a kulcs a PSG ellen. Ha a siker iránti éhségünket és a szenvedélyünket egyesítjük, bármit elérhetünk.”

Thomas Müller: „A második félidőre felszívtuk magunkat. Ez jobbá tette a játékot, így megérdemelten nyertünk. Őszintén szólva az ilyen meccseken a szerencse mellett kemény munkára is szükség van. Voltak ilyen pillanataink, pl. amikor de Ligt a gólvonalról tisztázott. Védekezésben mi voltunk a jobb csapat. A mentalitásunk a helyén volt – belevetettük magunkat a párharcokba és megérdemelten húztuk be a győzelmet.”

Kinsgley Coman: „Nehéz volt, különösen az első félidőben. Jól játszottak. Félidőben átbeszéltük a dolgokat és kijavítottunk néhány problémát. A második félidőben sokkal kompaktabb játékot mutattunk. Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.”

Yann Sommer: „Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de jó munkát végeztünk és remekül védekeztünk. Hatalmas volt, ahogy csapatként védekeztünk egy ilyen erős támadósor ellen. Óriási pozitív energia volt bennünk a pályán. Mindenbe belevetettük magunkat és csak élveztük a kapunk védelmét. Ez abszolút kulcsfontosságú az ilyen meccseken.”

Dayot Upamecano: „Tudtuk, hogy mindkét csapat számára nehéz lesz. Le kellett zárnunk a területeket. A mai nap igazi csapatmunka volt. Az edző figyelmeztetett minket, hogy készen kell állnunk, mi készen is álltunk.”

Reakciók a PSG részéről

Christophe Galtier (PSG vezetőedzője): „Nem sikerült gólt szereznünk a helyzeteinkből. Az első félidőben jól próbálkoztunk és úgy éreztük, hogy fel tudjunk venni a versenyt az ellenféllel, de nem éltünk a lehetőségeinkkel. Ha egy óra után hátrányba kerülsz, az kemény dolog. Nagy csalódás, de fel kell dolgoznunk és el kell fogadnunk ezt. Ha mi rúgjuk az első gólt, akkor más lett volna a vége, de nem így tettünk.”

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Kiejtettük a párizsiakat, továbbmentünk! | Bayern 2-0 PSG

 

„Védekezésben mi voltunk a jobb csapat” | Reakciók: Bayern 2-0 PSG
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top