Bundesliga

„Choupo nem játszhat” | Sajtótájékoztató: Bayern-Augsburg

A Bayern München vezetőedzője az Augsburg elleni bajnoki találkozó előtt tartott sajtótájékoztatót.

Ismét a szokásos koradélutáni kérdés-válasz programmal jelentkezett a Bayern. Julian Nagelsmann ült ki a riporterek elé, akik különböző témákkal kapcsolatban kérdezték őt.



A kerethelyzetről: Choupónak fáj a háta, ezért nem lesz ott a keretben. Van egy pár labdarúgónk, akik fáradtak. Matthijs de Ligt, Thomas Müller és Kingsley Coman is ehhez a csoporthoz tartozik. Leon Gotetzkának az összekötőjével vannak problémái.

A holnapi kezdőről: Változtatnunk kell egy pár helyen, mert nem mindenki 100%-os. Mindenki, aki a padon ült mostanában, nagy eséllyel startolhat. Leroy kezdeni fog, ahogy Jamal, Joao, illetve Pavard is.

Az Augsburgról: A játékstílusuk problémás volt a kupa- és a bajnoki meccsen is. Nem lesz könnyű, de úgy érzem, rendesen felkészültünk belőlük és jó meccset játszunk majd.

Joao Cancelóról: Megkapja a lehetőségét holnap a kezdőben. Nem nagyon szereti azt, ha nem szerepel a csapatban. Ha játszik, az jó, ha nem, az rossz. Ez normális. Volt egy ilyen játékosom a Lipcsében, Angelino, aki remélem, nem haragszik meg rám, ha megemlítem a nevét. Joaónak volt egy olyan edzése nemrég, ami nem sikerült valami jól, de utána megbeszéltünk mindent. Nyitott párbeszéd volt, nem csak a fociról. Azóta újra boldogan és könnyedén focizik és remekül edz.



Image

Hernándezről: Jó dolog, hogy újra elkezdhetett futni. Viszont nagyon komoly volt a sérülése. Még nem beszéltem az orvosokkal, de azt tudom, hogy nincs értelme elsietni a dolgokat.

Mazraouiról: Biztosan a keretben lesz. Az, hogy milyen állapotban van, akkor derülhet ki, ha igazán játékban lesz. Szerintem vissza fog térni a legjobbjához a következő hetekben. Nem felejtette el, hogyan kell focizni.

Gnabry-ról: Vele is szépen megbeszéltük, amit meg kellett. Jól állt be a PSG ellen és szerzett egy nagyszerű gólt. Fontos, hogy jó legyen az ember testbeszéde.

Sanéról: Neki és Serge-nek is elképesztő kvalitásai vannak, folyamatosan támogatom őket. Fontos, hogy tiszteld, elfogadd és kezeld a játékosok jellemét. Nekem nem az a célom, hogy megváltoztassam a karakterüket. Leroy Európa egyik legjobbja. Ugyanez vonatkozik Serge-re is. Tisztában kell lenniük azzal, hogy mire képesek. Szükségünk van rájuk.

Arról, hogy a Bild szerint Sané késett a mai edzésről: Nem tűnt fel. 10:15-re volt egy időpontja a fiziós csapattal. Időben megérkezett oda is, csakúgy, mint az edzésre. Én nem állok az ajtóban és nem csekkolom minden játékosom érkezését. Úgy tűnik, ebben az esetben a Bild tesz úgy, mintha erkölcsrendőrség lenne.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top