Egyéb

Joshua Kimmich bűnügyi tévéfilmben szerepelt! | VIDEÓA Bayern München középpályása, Joshua Kimmich az egyik legismertebb német nyelvű filmsorozatban, a Tatortban kapott szerepet.

Szombaton a bőrgolyót rugdosta az Allianz Arenában, vasárnap pedig egy bűnügyi filmsorozatban debütált – így nézett ki Joshua Kimmich legutóbbi hétvégéje. A német rekordbajnok középpályásáról pár héttel ezelőtt derült ki, hogy szerepelni fog az 1970 óta futó német-svájci-osztrák sorozatban, a Tatortban (magyarul Tetthely).

A Magyarországon is igazi kultusszá váló – és egyes részekben itthoni helyszíneken is játszódó – krími Németország legrégebb óta futó TV-drámája. Különlegessége abban is rejlik, hogy az ország közszolgálati műsorszóró szövetségének, az ARD forgatja kilenc regionális közmédiumán, köztük a Bayerischer Rundfunkon (Bajor Rádió és TV) keresztül, és gyakorlatilag minden nagyvárosnak külön nyomozói vannak.Tatort" München: Nationalspieler Joshua Kimmich hat Gastrolle im ARD-Krimi

Szép zöld volt az a lötty Jo kezében.

A müncheni kopópáros, Ivo Batic és Franz Leitmayr a Tetthely történetének legtöbb esetet megoldó duója. Március 12-én 92. közös epizódjukat, a Hacklt (Aprítás) láthatták a tévénézők – ebben kapott szerepet Joshua Kimmich.

A 28 esztendős labdarúgó Kennyt, az edzőtermi dolgozót alakította egy közel egyperces jelenetben. Hű maradt a rész címéhez, hiszen az volt az egyik feladata, hogy turmixot készítsen aprítógépével.

Jo a forgatás után interjút adott a sorozatot vetítő Das Erstének (az ARD országos tévécsatornájának). Elmondta, hogy „ha ideje engedi, vasárnaponként gyakran nézi a Tetthelyet feleségével” és „ha már a gyerekek az ágyban vannak, a sorozat alatt egy rövid időre ők is helyszínelővé válnak”.

Az Augsburg elleni csapatkapitányunk ráadásul egyik kedvenc karakterével játszott egy jelenetben: a Münchentől nem messze születő és jelenleg a bajor fővárosban élő színész Ferdinand Hofer a nyomozóasszisztenst, Kalli Hammermannt alakítja.Welche Rolle Bayern-Spieler Joshua Kimmich im Münchner Tatort hat - München - SZ.de

Kimmich és Kalli nyomozó.

A Hackl az 1228. része a Tetthely-kronológiának. És még egy érdekesség: nem Joshua volt az egyetlen focista a tévéfilmben, hiszen a FFC Wacker München korábbi hölgy játékosa, a jelenleg színésznőként és műsorvezetőként tevékenykedő Pia Amofa-Antwi is feltűnt benne.

Joshua Kimmich bűnügyi tévéfilmben szerepelt! | VIDEÓ
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top