Gazdaság

A Bayern és az Allianz 2033-ig szerződést hosszabbítottAz Bayern és régi partnere, az Allianz hosszútávú együttműködést kötött és további 10 évvel meghosszabbította szerződését, egészen 2033-ig. A müncheni székhelyű biztosítótársaság 2000 óta áll a német rekordbajnok mellett, leginkább az Allianz Aréna névszponzoraként és a női csapat mezszponzoraként.

Oliver Kahn (Bayern vezérigazgatója): „A Bayern nagy hangsúlyt fektet a megbízható, folyamatos partnerségre. Ezért nagyon örülünk, hogy folytathatjuk együttműködésünket az Allianz-al. Több, mint 20 éves közös sikertörténetre tekinthetünk vissza, amelyhez újabb fejezeteket szeretnénk hozzátenni, új és innovatív ötletekkel.”

Andreas Jung (Bayern marketing igazgatója): „Az Allianz egy világszerte működő müncheni vállalat, amelyet az emberek a Bayern stadionjával azonosítanak. A jövőben a női csapatunkkal való partnerség bővítését fogjuk folytatni és többek között ifjúságfejlesztési projekteket is meg fogunk valósítani.”

Christian Deuringer (Az Allianz globális márka- és marketingvezetője): „A Bayern és az Allianz már több, mint 20 éve sikeres és bizalomteljes partnerséget ápol, amely az Allianz Aréna elnevezésétől kezdve a férfi, női és ifjúsági csapatokon át a digitális és közösségi média területére is kiterjedt. A Bayern hatalmas hatósugarának és inspiráló tartalmának köszönhetően sok millió szurkolót érünk el világszerte.”

Az Allianz cégnév a 2005-ös megnyitó óta díszíti a Bayern stadionjának egyedülálló, világhírű homlokzatát. Emellett a csoport 2013 óta a női csapat mezszponzora és hivatalos partnerként kíséri a női csapat nyári turnéit is. Az Allianz a jövőben is együttműködik a Bayern-nel a fiatal, tehetséges labdarúgók felfedezésben a Säbener-en és a klub akadémiáján megrendezésre kerülő Allianz Junior Futballtábor révén. Sőt, szponzorként minden nyáron, az Allianz Arénában történő csapatbemutatókat is támogatja.

A fiatal, profi női sportolók pénzügyi ismereteinek megerősítése érdekében az Allianz a 2023/2024-es szezonban először indít egyéni és ingyenes pénzügyi tanfolyamot a 18 és 22 év közötti ambiciózus női sportolók számára. Az kurzusokra online lehet jelentkezni az allianz.com oldalon. A tanácsadásból többek között a Bayern női csapata is profitálhat, amely állandó hozzáférést kap ehhez a tanfolyamhoz. A tervek szerint a későbbiekben más sportágakra és szakmákra is kiterjesztik majd ezt a szolgáltatást.

Allianz FC Bayern Team Presentation | Allianz Arena

 

 

A Bayern és az Allianz 2033-ig szerződést hosszabbított
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top