Interjúk és nyilatkozatok

Sommer: Nem csak a nyárig érkeztem MünchenbeA Bayern januárban érkező kapusa, Yann Sommer a SPORTBILD-nek adott interjút, amelyben többek között beszélt az érkezéséről, a céjairól, a BL-esélyekről, a Neuer-rel való kapcsolatáról és a Bayern új kapusedzőjéről is.

Az érkezéséről: Mindig is megvolt bennem ez a vágy. Élvezem, hogy minden meccsen a határaimig megyek, mert nagy a nyomás. Minden meccs egy izgalmas kihívás.

A céljairól: Profi labdarúgóként mindig az a cél, hogy trófeákat nyerjünk. A januári átigazolásom megváltoztatta a szemléletemet ezzel kapcsolatban. Mostantól a célom ennél a klubnál az, hogy a nyárig maximális sikereket érjek el és trófeákat emelhessek a magasba.

A BL-esélyekről: Most a Manchester City ellen fogunk játszani. Egyelőre erre fókuszálunk. A BL-cím viszont már ott van az alagút végén, ez a célunk. A csapat hihetetlenül nagy motivációval bír. Erre rájöttem ebben a két hónapban, amióta itt vagyok.

A Neuer-rel való kapcsolatáról: Manuel és én már az átigazolásom előtt is ismertük egymást. Az érkezésem szinte minden nap találkozunk és látjuk egymást a Säbener-en. találkoztunk. Nagyon pozitív a kapcsolatunk.Kép

de Ligt PSG elleni tisztázásáról: Lehetséges, hogy ez lesz a szezon kulcsmomentuma. Szükségünk van az ilyen fajta löketre, hogy támogassuk egymást. Ez a morál ugyanis nagy csapattá tesz. Szükségünk van erre az energiára, amelyből nekünk több is volt, mint a Párizsnak.

Insolite : pourquoi Yann Sommer a offert 700 kg de chocolat à Matthijs de Ligt ?

A müncheni jövőjéről: Jelenleg csak az idei szezonra koncentrálok. Ami a folyatást illeti, majd meglátjuk, mi történik a náyron. Számomra nem volt opció, hogy csak nyárig írjak alá Münchenben. Nagyon örültem, hogy a Bayern felvette a kapcsolatot velem. Eltökélt szándékom volt, hogy ide igazoljak.

Az esetleges távozásáról Neuer felépülése után: „Erre nem válaszolhatok. Én most csak a jelenlegi dolgokkal foglalkozom.

Michael Rechner kapusedzőről: A edzések nagyon jók, sok új elemmel. Minden kapusedzőnek megvan a saját stílusa, ami segíti a karriered fejlődését. Michael nagyon modern, innovatív módon közelíti meg ezt és mindig nyitott a visszajelzésekre.Kép

A Gregor Kobel-el való kapcsolatáról: Nagyon jól kijövök Greg-el. Rendes srác és remek kapus. Régóta ismerjük egymást a válogatottból. Greg nagyon jól fejlődött. A Dortmund elleni meccsen viszont nemcsak Greg ellen fogok játszani. De klassz, hogy két svájci kapus is pályán lesz egy ilyen rangadón.

Kép

 

Sommer: Nem csak a nyárig érkeztem Münchenbe
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top