Bajnokok Ligája

„Haaland szerzett gólokat ellenünk, de egyszer sem nyert” | Így várja a rangadót King és de LigtA Bayern klubtévéje megszólaltatta az előző Bajnokok Ligája kör hőseit, a PSG ellen betaláló Kingsley Comant és az év egyik legnagyobb védőteljesítményét bemutató Matthijs de Ligtet.

Az a párizsi gól kapásgól, az a müncheni mentés a gólvonalról… Két olyan jelenet, amik a Bayern München 2022/23-as szezonjának legnagyszerűbb pillanatai közt lesznek. Pláne, ha ebben az idényben be tudja húzni a BL-serleget a csapat.

Ami minden bizonnyal nehéz feladat lesz. A francia liga címvédőjének kiverése után a negyeddöntőben az angol bajnok lesz az ellenfél kétmeccses párharcban. Előbb április 11-én Manchesterben, aztán április 19-én Münchenben csapnak össze a felek. Az odavágó apropójából beszélt tehát Coman és de Ligt.Kingsley Coman: Hatalmas energiával kell védekeznünk. Ahhoz, hogy igazán Bayern Münchenként játszunk, egyszerre kell nagyon motiváltnak és magabiztosnak lennünk és az akaraterőnk is fontos. Röviden: mindenünket bele kell adnunk. Eddig az összes mérkőzést megnyertük. Az ilyen ellenfelek ellen pedig csodálatos dolog játszani. Ha a legjobb Bayern lép pályára, bármi megtörténhet. Persze tudjuk, hogy képesek vagyunk a továbbjutásra, de nem viccelek, ha azt mondom, hogy a maximumot kell hoznunk. A City képes jó focit bemutatni, akárcsak minden Pep Guardiola-csapat. Most pedig ott van náluk Haaland, akivel még mélyebben tudnak támadni. Ő szerzett gólokat ellenünk korábban, de egyszer sem nyert. A szélen is nagyon erős focistáik vannak. Komplett együttes az övék, akárcsak a miénk.

Matthijs de Ligt: A Manchester City egy nagyon erős alakulat, komoly kvalitásokkal. Fontos lesz, hogy mindent csapatszinten csináljunk. Ahogy például a védekezést a PSG ellen, Mbappéval, Messivel és Neymarral szemben. Az ilyen labdarúgók ellen nagyon nehéz párharcokat nyerni. Imádok este kilenckor játszani, hiszen ott az egész nap a felkészülésre. Ilyenkor igyekszem egész nap pihenni, hogy aztán este kiadjam mindenemet és jó teljesítményt nyújtsak. Eddig hét kapott gól nélküli mérkőzésünk és nyolc győzelmünk volt. Remélhetőleg folytatni tudjuk majd ezen sorozatokat.A mérkőzést kedden rendezik, az M4 Sport pedig élőben közvetíti majd!

„Haaland szerzett gólokat ellenünk, de egyszer sem nyert” | Így várja a rangadót King és de Ligt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top