Egyéb

Így fognak kinézni a következő szezon mezei!

Az elmúlt hetekben rengeteg infó és fotó szivárgott ki a Bayern München 2023/24-es szezonjának szereléseiről. Mutatjuk a hazai, a vendég és a harmadik számú öltözékeket!

Az biztos, hogy elég izgalmasnak ígérkezik a jövő szezonbeli mezrepertoár. A hazai felső esetében nem a piros szín lesz a domináns, a vendég trikó ezúttal fekete lesz, méghozzá lila és zöld színekkel, és a harmadik számú lesz az, amely a legjobban fog hasonlítani a tradicionális otthoni mezekhez.

A hazai mezzel kapcsolatban fontos megjegyzés, hogy korábban egy apró részletekben eltérő dizájnról posztoltunk. Az tehát az igazi, amely ebben a cikkben látható. És az alábbiakban a piros = vörös.Egy letisztázott kép tele a Footy Headlines vízjelével, illetve a ’32-es csapatról készült fotó.

A hazai

Ez most nem piros-fehér, hanem fehér-piros lesz. A 2014/15-ös idény óta először fordul majd elő, hogy nem a piros lesz az uralkodó szín a hazai felsőn. Akkor piros-kék csíkos volt.

A különös kinézet az 1932-es első német bajnoki címét szerző Bayern Münchenét idézi meg. A nyakrész belsején a „Rot & Weiß ein Leben lang” mondat olvasható, ami azt jelenti, „piros és fehér egy életen át”.

A klublogó is változik: az eredeti árnyalatokat egy kétszínű megoldás váltja fel, még inkább erősítve a fehér-piros témát. És meg kell említeni a Telekom-logót is, ami szintén más lesz, hiszen a gigavállalat tavaly februárban bemutatott emblémája kerül majd középre. Igazából csak annyi a különbség, hogy teljesen középen lesz a „T” betű és két négyzettel kevesebb lesz a jobb oldalán.A részletek.

A vendég

Nem nagyotmondás, ha kijelentjük, a vendégmez a kiszivárogtatása után óriási mértékű negatív visszhangot kapott. A fekete alap 2019 óta mindig előfordult a harmadik számú vagy vendég szereléseken, de a neonhatást keltő lila és zöld nagyon megosztó.

Az Adidas-vonalak lilák. Ez a furcsa árnyalat a zölddel kiegészülve a Bayern egyik hagyományos szimbólumának, a rombusznak a színei.

Ezen a szerelésen is kétszínű címer lesz, viszont – akárcsak a hazai esetében – még nem lehet tudni, hogy milyen nadrág társul hozzá. És ami ugyancsak hasonló tulajdonság, mint az ezelőtt bemutatott mez esetében, az az új Adidas-logó, ami szintén ráncfelvarráson ment keresztül nemrég.A harmadik számú

Erről még nincs képünk, viszont van jó pár előzetes infónk. A Footy Headlines szerint gyakorlatilag ugyanaz lesz a dizájnja, mint a 2001-es Bajnokok Ligája-győztes meznek. Annyi, hogy sötétebb lesz rajta a piros szín.

Tehát a legpirosabb Bayern-mez ez lesz. A Footy Headlines ráadásul úgy tudja, hogy sokkal több mérkőzésen lesz használatban, mint elődjei: a Bajnokok Ligájában (és talán a Német Kupában is) ez lesz az első számú.

És amint a nevéből is adódik, ez jelenik majd meg a legkésőbb: várhatóan augusztus végén vagy szeptember elején.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top