Hivatalos

Hivatalos: Anthony Barry a Bayern új másodedzőjeA Bayern bejelentette, hogy leigazolta Anthony Barry-t másodedzőt. A 36 éves angol szakember Chelsea-től érkezik Münchenbe, ahol Löw Zsolt és Arno Michels mellett Thomas Tuchel harmadik asszisztense lesz az edzői stábban. Ezzel újra összeállt az a londoni négyes, amely 2021-ben BL-győzelemig vezette a Chelsea csapatát. A 6 fős edzői stábot Michael Rechner kapusedző és Holger Broich fitneszedző egészítik ki.

Hasan Salihamidzic: „Elégedett vagyok, hogy sikerült leigazolnunk Anthony Barry-t. Vele mostmár teljes lett az edzői stábunk, szenvedélyével és szaktudásával tökéletesen beleillik a Bayern filozófiájába.”

Coaching staff FC Bayern

Az edzői stáb (balról jobbra): Thomas Tuchel, Lőw Zsolt, Anthony Barry, Arno Michels, Michael Rechner, Holger Broich

A liverpooli születésű Barry 2017-ig maga is játékos volt és az angol labdarúgás harmadosztályban – League One –  játszott középpályásként. Miután szögre akasztotta a cipőt, először a Wigan Athletic csapatánál kezdte másodedzői karrierjét, majd 2020-ban csatlakozott a Chelsea stábjához. A londoni klubnál 99 alkalommal ült a kispadon Tuchel mellett. A 100. közös meccsükre tehát most a Bayern színeiben kerül sor.

Tuchel nemrég tartotta meg sajtótájékoztatóját a Mainz elleni bajnoki mérkőzés előtt, íme: 

„Nem kell szégyellnünk, hogy szoros a verseny az élen” | Sajtótájékoztató: Mainz-Bayern

Hivatalos: Anthony Barry a Bayern új másodedzője
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top