Felkészülés

Hivatalossá vált a nyári ázsiai turné menetrendje!



Giovane Élber jelentette be egy ünnepélyes sajtótájékoztató keretein belül, hogy a német rekordbajnok a Liverpoollal fog találkozni Szingapúrban, előtte pedig egy másik szigetországban, Japánban is játszik a csapat, méghozzá a Manchester City és a Kawasaki Frontale ellen.

Július 24-étől augusztus 3-ig az Audi nyári turnéjának (Audi Summer Tour) keretein belül a Távol-Keletre látogat a proficsapat. A program során edzőtáboron vesznek részt a srácok, találkoznak a helyi drukkerekkel és végül, de nem utolsó sorban barátságos mérkőzéseket játszanak.

Ezen találkozók menetrendje lett most hivatalos. Július 26-án Tokióban láthatunk egy újabb Bayern-Cityt, július 29-én pedig a négyszeres J1-bajnok Kawasaki Frontale lesz az ellenfél. Mindkét meccs helyszíne a fővárosban található Nemzeti Stadion lesz. A hatalmas létesítményt hat éve adták át és akár 80 ezer fő befogadására is alkalmas.



A hivatalos bejelentéshez tartozó grafika.

Ezt követően délre utazik a bajor alakulat, méghozzá a szintén szigetország Szingapúrba. A törpe városállam legnagyobb arénája ad otthont a Liverpool elleni mérkőzésnek, amit augusztus másodikán rendeznek. Ezt is Nemzeti Stadionnak hívják, de ez már „csak” 50 ezer szurkolónak biztosít helyet. A lefújás után a győztes megkapja a Singapore Trophyt.

Elég nagy az időeltolódás, ezért fontos feljegyezni a kezdőrúgások magyarországi idejét. Mivel most nem az USA-ba utazik el a csapat (mint tette azt tavaly nyáron), hanem 2017 után újra keletre, ezért valamivel barátibb időpontokban kezdődnek az összecsapások:

• Bayern-City: július 26., 12:30

• Bayern-Kawasaki: július 29., 12:00

• Bayern-Liverpool: augusztus 2., 13:30

A müncheniek először a Tegernsee melletti edzőkomplexumba látogatnak el a felkészülés során. Ott július 15-től 20-ig lesznek. Japánba 2008 után tér vissza a klub.

via Bayern München

Hivatalossá vált a nyári ázsiai turné menetrendje!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top