Hivatalos

Hivatalos: Karl-Heinz Rummenigge visszatér a klubhozA Bayern a keddi rendkívüli ülésén eldöntötte, hogy Karl-Heinz Rummenigge visszatér a klubhoz a  felügyelőbizottság tagjaként.

Herbert Hainer: „Örülünk, hogy Karl-Heinz Rummenigge a felügyelőbizottságunk tagja lett. Ő a klubunk történetének egyik legnagyobb alakja, mindenki tudja, mit tett le az asztalra. Tapasztalata, szakértelme és nemzetközi kapcsolatai óriási segítségünkre lesznek abban, hogy a Bayern a jövőben is sikeres maradjon.”

Karl-Heinz Rummenigge: „Köszönöm a felügyelőbizottság bizalmát, a jövőben örömmel segítem a Bayernt ebben a testületben. Volt szerencsém számtalan sikert ünnepelni ezzel a klubbal, ezért örömmel tettem eleget a felügyelőbizottság felkérésének.”A 67 éves Rummenigge 1974 és 1984 között a Bayern játékosaként kétszer nyert BEK-trófeát, Bundesligát és Német-kupát, valamint Interkontinentális Kupát és Német-Szuperkupát. Játékoskarrierje után 1991-ben alelnökként tért vissza a klubhoz, majd 2002-től 2021 júliusáig vezérigazgatóként vezette Bayern München felügyelőbizottságát. Ez idő alatt a klub 2013-ban és 2020-ban is történelmi sikert aratott. Vezetése alatt a Bayern összesen 14 bajnoki címet, 10 Német-kupát és 2 Bajnokok Ligáját nyert.

A Bayern München felügyelőbizottságának tagjai: Herbert Hainer (klubelnök), Dr. Jan Heinemann (Adidas jogtanácsosa és igazgatója), Markus Duesmann (Audi vezérigazgatója), dr. Werner Zedelius (Allianz vezető tanácsadója), Uli Hoeneß (tiszteletbeli elnök), Thorsten Langheim (Deutsche Telekom igazgatósági tagja), Prof. Dr. Dieter Mayer (alelnök), Dr. Edmund Stoiber (korábbi bajor miniszterelnök) és Karl-Heinz Rummenigge (a klub korábbi vezérigazgatója).

Vasárnap Jan-Christian is bemutatkozott a Bayern új vezérigazgatójaként:

Dreesen bemutatkozott: Ami a pályán történik, az a klub életét is tükrözi

 

Hivatalos: Karl-Heinz Rummenigge visszatér a klubhoz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top