Akadémia

Hivatalos: Tarek Buchmann profi szerződést írt alá a klubnálA Bayern bejelentette, hogy akadémiájának 18 éves középhátvédje, Tarek Buchmann 3 évig szóló profi szerződést írt alá a klubnál, egészen 2026-ig.

A fiatal német védő még 2019-ben érkezett Münchenbe Augsburgból és csatlakozott az U16-os korosztályos csapathoz, azóta pedig végigjárta a Bayern összes ifjúsági csapatát. Az elmúlt szezonban 18 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az U19-es csapatban, amely során hátvéd létére 1 gólt is szerzett. Buchmann márciusban a német U18-as válogatottban is debütált és azóta összesen 13 ifjúsági válogatottsággal rendelkezik.Nyilatkozatok

Jan Christian Dreesen, a Bayern vezérigazgatója: Nagy örömünkre szolgál, hogy Tarek Buchmann személyében egy ígéretes fiatal játékost hozhatunk közelebb a felnőtt csapatunkhoz az akadémiáról. Sportszakmailag az elmúlt években nagyon jól fejlődött és most lehetőséget kap arra, hogy nálunk tegye meg a következő lépést.

Tarek Buchmann: Nagy megtiszteltetés számomra, hogy első profi szerződésemet a Bayernnél írhatom alá. Tudom, hogy milyen kiváltság ennél a klubnál játszani. A klub mindig is kiemelkedően támogatott engem. Nagy bizalmat érzek. Ugyanakkor elsődleges feladatomnak tekintem, hogy továbbra is keményen dolgozzak. Minden edzésen és mérkőzésen élni akarok a lehetőséggel, hogy sikeres utat járhassak be Münchenben.

Sok sikert a Bayernben, Tarek!

Hivatalos: Tarek Buchmann profi szerződést írt alá a klubnál
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Így telt az edzőtábor első teljes napja!

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top