Átigazolási hírek

Hivatalos: Leigazoltuk Kim MindzsétA Bayern végre bejelentette, hogy megegyezett a Napolival Kim Mindzse leigazolásában!

A 26 esztendős dél-koreai válogatott középhátvéd ötéves szerződést írt alá Bajorország fővárosában, ezzel pedig ő lett a nyári transzferablak harmadik érkezője. A hármas mezt fogja viselni. A Bayern történetének harmadik legdrágább igazolása azután érkezett, hogy a klub kifizette közel 50 millió eurós kivásárlási árát.Image

Az aláírás pillanata – Kim tegnap óta van Münchenben!

Nyilatkozatok

Jan-Christian Dreesen: Kim Mindzse elképesztő módon fejlődött, megnyerte a Napolival a Scudettót, majd megválasztották a liga legjobb védőjének. Lenyűgöző fizikai adottságai vannak, de a mentalitása és a sebessége is topszintű. Nagyon örülünk annak, hogy azonnal el tudja kezdeni a felkészülést velünk és bízunk abban, hogy szórakoztatni tudja majd a Bayern szurkolóit játékstílusával.

Kim Mindzse: A Bayern München minden futballista álma. Nagyon kíváncsi vagyok arra, mi vár rám Münchenben. Ez egy új kezdet számomra. Folytatom a fejlődést ennél a klubnál. A tárgyalások során egyből észrevettem, mennyire érdeklődnek irántam. Az első számú célom, hogy jó sok meccset játsszak. Emellett minél több trófeát szeretnék nyerni!Image

Hamarosan ismertetővel jövünk újoncunkról!

Kim hazája déli partján nőtt fel, szülei visszavonult profi sportolók. Ahogy az Dél-Koreában hagyomány, ő is az iskolái akadémiáin tanulta meg a futballt, profiként pedig a Jeonbuk Hyundai Motorsban játszott először. Ezután a kínai bajnokságban is megfordult. 2021 nyarán a Fenerbahçe szerezte meg őt, hogy aztán egy évvel később továbbadja a Napolinak, ahol az előző szezonban a bajnoki cím mellett megválasztották a Serie A legjobb hátvédjének. 49 felnőtt válogatott mérkőzése van a nemzeti szerelésben.

Ő lesz a Bayern történetének második dél-koreai játékosa Dzsong Vujong után. Fizikai adottságairól híres, erős, gyors és mozgékony védő. Nagyszerű erősítése lehet a bajor gárdának, a Bild szerint pedig már meg is érkezett a tegernseei edzőtáborba!

Sok sikert Münchenben, Szörnyeteg!

Hivatalos: Leigazoltuk Kim Mindzsét
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: „Bizonyítani akarom a Szörnyeteg becenevet” | Kim Mindzse első sajtótájékoztatója

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top