Átigazolási hírek

Hivatalos: Nübel újra kölcsönben távozik, ezúttal a StuttgarthozSorozatban harmadik szezonját is kölcsönben fogja tölteni a Bayern München 26 éves kapusa, Alex Nübel.

A VfB egyes források szerint 1 millió eurós kölcsönvételi díjat fizet a münchenieknek, vételi opció nélkül. A 2020-ban igazolt hálóőrnek 4 mérkőzése van a Bayern felnőttcsapatában. Az előző két esztendőt Monacóban töltötte, ahol 97-szer állt a kapuban. Ezúttal a legutóbb osztályozó után bennmaradó sváboknál fog játszani, a korábbi Bayern II-tréner Seb Hoeneß irányítása alatt, a 33-as mezszámmal.Nyilatkozatok

Jan-Christian Dreesen: Alexander Nübel nagyon értékes meccsrutint szerzett az előző két évben, ami az AS Monacóban töltött. Erre alapozva döntöttünk egy újabb 12 hónapos kölcsönszerződés mellett. A Stuttgart meg fogja adni a lehetőséget Alexnak, hogy tovább fejlődjön a rendszeres játéklehetőségeket keresztül.

Alexander Nübel: Nagyon boldog vagyok, hogy újra a Bundesligában védhetek. Korábban már játszottam két itteni csapattársammal, Waldemar Antonnal és Maximilian Mittelstädtel is a korosztályos válogatottakban. Velük és az összes többi játékossal minden tőlünk telhetőt beleadunk majd az előttünk álló idényben.Nübel ügynöke az elmúlt hónapokban többször is hangoztatta, hogy ügyfele nem akar visszatérni azért, hogy cserekapus legyen, ezért már a szezon hivatalos kezdetekor biztos volt, hogy valahova végül el fog igazolni. Legutóbb pedig arról írtak a német lapok, hogy még nincs kizárva, hogy egy jó szezon után jövő nyáron úgy térjen vissza a kapus, hogy a Bayern megadja neki a lehetőséget első számú emberként.

Sok sikert, Alex!

Hivatalos: Nübel újra kölcsönben távozik, ezúttal a Stuttgarthoz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top