Reakciók

„Ez fantasztikus befejezése volt az ázsiai turnénak” | Reakciók: Liverpool 3-4 BayernSikeresen zárták kedvenceink az ázsiai turnét. A Bayern ugyanis drámai, intenzív, küzdelmes és gólzáporos mérkőzésen 4-3 arányban győzte le  a Liverpoolt Szingapúrban.

„10 kimerítő és energiát rabló nap után ez egy fantasztikus befejezése az ázsiai turnénak.” – összegzett elégedetten Tuchel a lefújást követően. A vezetőedző véleményével a csapatkapitány, Kimmich is egyetértett: „A mai győzelemnek köszönhetően természetesen pozitív érzésekkel indulunk haza.” Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.Reakciók a Bayern részéről

Thomas Tuchel: 10 kimerítő és energiát rabló nap után ez egy fantasztikus befejezése az ázsiai turnénak. A mai egy jó teljesítmény és jó eredmény volt. Nagyon boldog vagyok, hogy így tudtunk teljesíteni a turné végén és győzni tudtunk Európa egyik legjobb csapata ellen. De továbbra is arra fogunk koncentrálni, hogy jobbak legyünk és csapatként fejlődjünk. A játék azt mutatja, hogy jó úton járunk. A Liverpool ellen csak akkor nyerhetsz, ha csapatként teljesítesz. Kétszer is hátrányba kerültünk, de aztán újra összeszedtük magunkat, nem adtuk fel. Még van egy kis idő a szezon kezdetéig, van még néhány lépés, amit meg kell tennünk, de jó úton haladunk.

Joshua Kimmich: A mai győzelemnek köszönhetően természetesen pozitív érzésekkel megyünk haza. Ma egy kicsit frissebbek voltunk, mint az előző két meccsen. Nem kezdtük jól a mérkőzést, de higgadtak maradtunk és hittünk magunkban. Minőségi csapatunk, ez az utolsó 30 percben is meglátszott.

Matthijs de Ligt: Úgy gondolom, hogy jó meccset játszottunk és elégedettek lehetünk. Jó csapatunk van és azt hiszem, ezt ma is bizonyítottuk. Nem volt könnyű mérkőzés, jó volt az ellenfél is. Jó látni, hogy az új játékosok beépítése is milyen jól működik.

Frans Krätzig: Tisztára egy ösztönös lövés volt. Nem sok esélyem volt és gyakorlatilag lőnöm kellett, mert két világklasszis védő üldözött. Azt hittem, hogy a labda kirepül a lelátóra, de szerencsére bement. Nagyon boldog vagyok és örülök, hogy lehetőséget kaptam a turnén arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Remekül zártuk az elmúlt 10 napot.Reakciók a Liverpool részéről

Jürgen Klopp (a Liverpool vezetőedzője): Egyértelmű volt, hogy ez egy intenzív mérkőzés lesz két erős csapat között. Sok jó dolgot láttam, de olyanokat is, amelyek nem tetszettek. Keményen edzettünk. A kapott gólokat a koncentráció hiánya miatt kaptuk. A szurkolók támogatása viszont fantasztikus volt.

Virgil van Dijk (a Liverpool csapatkapitánya): A Bayern nyert. Győzni mindig jó dolog. Ma azonban elsősorban nem az eredmény volt a lényeg, hanem a fejlődés.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Akadémistánk óriási győztes bombájával búcsúztunk Ázsiától! | Liverpool 3-4 Bayern

 

„Ez fantasztikus befejezése volt az ázsiai turnénak” | Reakciók: Liverpool 3-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top