Bundesliga

„Kontrollált játék és gyors támadások” | Reakciók: Werder 0-4 BayernA Bayern egy domináns teljesítménynek köszönhetően nagyon jól kezdte az új Bundesliga-kiírást. Kedvenceink péntek este 4-0-ra nyertek a szezonnyitón Werder Bremen otthonában. Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.

Reakciók a Bayern részéről

Thomas Tuchel: Nagyon stabil, nagyon jó meccset játszottunk az elejétől a végéig, nem voltak hullámvölgyeink, sem a koncentrációt, sem az energiát, sem a kompaktságot illetően. Tettük a dolgunkat. A második félidő elején volt egy nehéz szakasz, de együtt túljutottunk rajta. Türelmesek maradtunk és nem csináltunk semmi őrültséget. A mindent eldöntő második gól volt a döntő tényező a 3 pont megszerzésében. Jól kombináltuk a kontrollált játékot és a gyors támadásokat. Labdavesztés után a presszingünk jó volt, nem adtunk nekik sok teret. Úgy éreztem, hogy mindannyian jól dolgoztunk együtt a 90 perc alatt. Ez egy jó első lépés.Kép

Harry Kane: Nagyszerű este volt. Jól kezdtünk a korai góllal, de utána nehéz volt a meccs. A félidő után az ellenfél erősen jött ki a pályára és volt néhány lehetőségük. Örülök, hogy sikerült megszereznem a második gólt. Ezután a padról beálló srácok nagyszerű munkát végeztek, hogy bebiztosítsák a 3 pontot. Természetesen egy kicsit ideges voltam, különösen az új környezet és az új klub miatt. De amikor a pályán voltam, az ösztönök átvették az irányítást, örülök, hogy jó eredményt értünk el. Jó előrelépés volt a lipcsei meccshez képest. Az első félidőben volt néhány helyzetünk, hamarabb is eldönthettük volna a mérkőzést. De jobban is védekeztünk, nagyon örülünk, hogy nem kaptunk gólt.

Sven Ulreich: Ma pontosan azt nyújtottuk, amit elterveztünk és amin az edzéseken dolgoztunk. Koncentráltan passzoltunk és védekeztünk. Ez volt ma a siker kulcsa, amellett, hogy nem engedtük, hogy a Brémának túl sok kapura tartó lövési kísérlete legyen.

Kép

Reakciók a Werder részéről

Ole Werner, a Werder Bremen vezetőedzője): ” lehető legrosszabbul indult a mérkőzés. Az első félidőben nem játszottunk elég bátran. A szünet után jobban teljesítettünk és több lehetőséget alakítottunk ki. A második gól után már teljesen a támadásra koncentráltunk, de a Bayern frissített a cserékkel. A Bayern ellen így mennek a dolgok, de így is csalódottak vagyunk. Különösen a második félidőben dolgoztunk keményen, hogy megpróbáljunk jobb eredményt elérni.

Marco Friedl, a Werder Bremen csapatkapitánya): Egy mérkőzést nem lehet ennél rosszabbul kezdeni. Nem szabad hagynunk, hogy ez megtörténjen. Utána jól teljesítettünk. Természetesen a Bayern alakította ki a jobb helyzeteket. A szünet után viszont jól jöttünk ki és agresszívak voltunk. A hosszabbításban kapott két gólt és a 4-0-ás végeredményt nehéz megemészteni – ez így túl nagy vereség.

Niclas Füllkrug, a Werder Bremen támadója): A Bayern győzelme természetesen megérdemelt. Az első félidőben nem nyomtunk hatékonyan és nem törtük át eléggé a védelmüket. De így csak 1-0 volt az állás. A szünet után jobban jöttünk ki és volt néhány jó percünk. A 2-0 után az erőfeszítésünk szintje visszaesett és hagytuk, hogy a Bayern túl sok lehetőséget alakítson ki.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Domináns győzelem a szezonnyitón | Werder 0-4 Bayern

 

„Kontrollált játék és gyors támadások” | Reakciók: Werder 0-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top