Bundesliga

„Az idei szezon eddigi legjobb félidejét játszottuk” | Reakciók: Bayern 1-2 GladbachMár-már úgy tűnt, hogy folytatódik a Bayern rossz sorozata a Borussia Mönchengladbach ellen, a hajrában azonban sikerült fordítani a csereként beálló Tel fejesgóljával és a 2-1-es győzelemnek köszönhetően elhoztuk a 3 pontot Gladbachból. Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.

Reakciók a Bayern részéről

Thomas Tuchel: Az első félidő kissé szedett-vedett volt. A második játékrészben viszont sokkal gördülékenyebb, agresszívebb és dominánsabb volt a játékunk. Az idei szezon eddigi legjobb félidejét játszottuk. Nagyon veszélyesek voltunk az ellenfél tizenhatosán belül. Fontos győzelem volt. Elég helyzetet alakítottunk ki és megérdemelten nyertünk. Három győzelem a szezon elején, ez nagyon jó érzés. Energikusan játszottuk.

Thomas Müller: Az első félidőben a gól után kissé elfajultak a dolgok. Nem sokkal a szünet előtt aztán jobb lett a játékunk. A második félidőben kissé változtattunk a taktikán. Aztán megnyomtuk és megérdemelten nyertünk. A végén amikor bement a labda, én azt hittem, hogy egy rossz filmben vagyok. Nagy öröm volt az öltözőben. Fizikailag nagyon jól érzem magam a sérülésem után.

Joshua Kimmich: Megérdemelt győzelem volt a mai, különösen a második félidő miatt, amikor sokkal nagyobb nyomással játszottunk és volt jó néhány lehetőségünk is. Az első félidőben a Gladbachnak volt több helyzetet. Fontos volt, hogy reagáltunk. Változtattunk egy kicsit a szünetben és ez jól működött. Jót tett nekünk, hogy itt nyertünk.

Leon Goretzka: Sok pozitívum volt. Az első félidővel is elégedettek voltunk. A kapott gól nagyon szerencsétlen volt. De nem hagytuk, hogy ez megszédítsen, fenntartottuk a ritmusunkat. Jót tett, hogy megkaptuk a a 3 pont és végre ismét nyerni tudtunk itt.

Konrad Laimer: A második félidőben tovább próbálkoztunk és soha nem adtuk fel. Folytattuk a játékot és folyamatosan helyzeteket alakítottunk ki. A végén megkaptuk ezért a jutalmunkat és megérdemelten nyertünk. Szerettem volna egy kis energiát hozni a pályára, miután beálltam. Jó móka volt. A legfontosabb a 3 pont. Nyugodtan mehetünk el a válogatott szünetre.Reakciók a Gladbach részéről

Gerardo Seoane (a Gladbach vezetőedzője): A Bayern minőségi játéka megkérdőjelezhetetlen. Nagyon kevés teret akartunk hagyni nekik, kompaktan le akartuk zárni a területeket. A végére azonban elfogytunk. Minden változtatást alaposan át kellett gondolni, mert az elmúlt hetekben számos sérüléssel kellett megküzdenünk. A végén bosszantó volt, hogy szögletből kaptunk gólt. Összességében jól védekeztünk, de a végén mégis átjutottak rajtunk.

Julian Weigl (a Gladbach csapatkapitánya): Mindent beleadtunk ma. A Bayern ellen mindig gólt kapsz egy adott ponton. Nem sikerült megtartanunk a labdát a vezetés után és sokat kellett rohangálnunk. A Bayern gyorsan játszott, nekünk pedig le kellett zárni a területeket. Kár, hogy a végén pontrúgásból kaptunk gólt.

Moritz Nicolas (a Gladbach kapusa): Nagyon szerettem volna az 1 pontot, így természetesen csalódott vagyok.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Sané és Tel szállította a 3 pontot | Gladbach 1-2 Bayern

„Az idei szezon eddigi legjobb félidejét játszottuk” | Reakciók: Bayern 1-2 Gladbach
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top