Interjúk és nyilatkozatok

Davies ügynöke: A következő lépés? Meglátjuk…Balhátvédünk képviselője megosztotta ügyfele jelenlegi álláspontját.

Alphonso Davies ügynöksége, az ATG Sports Management vezérigazgatója, Nedal Huoseh nyilatkozott a napokban. A 2025-ben lejáró szerződéssel rendelkező Phonzie helyzete jelenleg egy picit kérdéses, hiszen ugyan tavasszal tárgyalásokba kezdett a klubbal, azóta távozott egyik legfontosabb kontaktja, Hasan Salihamidžić. Erről is beszélt Huoseh a 365Scores nevű weboldalnak..Bayern Munich's Alphonso Davies: the most influential Canadian athlete - Bavarian Football Works

A keretből Daviesnek van a legtöbb játékperce ebben a szezonban.

A Bayernnel közös tárgyalásokról: Erről nem tudok sokat mondani. A nyár elején beszéltünk a sportigazgatóval (Brazzo), de aztán minden egy kicsit szüneteltetve lett, mivel a Bayernnél elég nagy káosz uralkodott a klubon belüli változások miatt. Egyenesen megmondtuk, hogy milyen irányba szeretnénk továbbmenni, de senki sem jött oda elmagyarázni, hogy éppen mi történik. Ezért hagytuk a dolgokat továbbfolyni.

A klub prioritásairól: A csapat számára az elsőszámú prioritás egy csatár igazolása volt. Szükségük volt egy gólszerzőre, ezért először oda igazoltak. Alphonso ügye nem volt annyira sürgős, ezért inkább másra fókuszáltak. Neki még két év van hátra a szerződéséből, ami a Bayernnek megfelelt, így inkább leigazolták Harry Kane-t, és megerősítettek még pár pozíción. Talán a következő hat hónapban le tudunk ülni és megbeszélünk pár dolgot. A Bayernnél bizonytalan, mi fog történni a jövőben. Én csak hátradőlök és figyelem, hogy teljesít Phonzie a pályán. Meglátjuk mi lesz.

A játékos iránti érdeklődésekről: Sok csapat érdeklődik iránta. Én is olvasom a cikkeket az interneten, de az igazat úgyis csak hónapok múlva tudjuk meg. Az biztos, hogy a Real Madrid az egyik olyan klub, aki szeretné megszerezni, illetve számos Premier League-klub is a soraiban tudná a világ legjobb balhátvédjét.Neil Sang, MSD on X: "Being part of the biggest transfer deal in #MLS history has been incredible. @AlphonsoDavies is a superstar in the making - humble, talented and a great attitude.

Nedal Huoseh Phonzie jobbján, Brazzo a balján és a bal oldalon ott van a nemrég elköszönő főügyvédünk, Michael Gerlinger és jelenlegi technikai igazgatónk, Marco Neppe is.

Davies céljairól: Újra meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját a Bayernnel. Ebben reménykedik. A következő lépés? Még meglátjuk… Alphonso szereti a klubot, egyáltalán nem akar a Bayernnek ártani. Azonban ügynökként soha nem tudhatod, hogy mi jár pontosan a játékos fejében. A lényeg, hogy boldognak lásd. A végén úgyis ő fogja meghozni azt a bizonyos végső döntést. Mi csak tanácsokat adunk neki a legjobb tudásunk szerint.

Davies és Alaba kapcsolatáról: Együtt játszottak 3 évig, jó barátok és tartják a kapcsolatot. Davies nem oszt meg velem minden információt arról, hogy miről beszélgetnek, de biztos vagyok benne, hogy Alaba szeretné, ha újra egy csapatban játszanának. Sokat beszélnek, hisz barátok, de Alphonso másokkal is jóban van különböző klubokból az angol és spanyol bajnokságból is.

Az Aranylabdáról: Az Aranylabda elhódítása egy álom számára. A probléma az, hogy ezt a díjat jellemzően inkább támadó szellemű játékosoknak osztják ki és nem sok védőt látsz, aki első helyen végez. Talán ő megnyerheti. A Bayernnél játszva bármi lehetséges. Még mindig nem értem, hogy Lewandowski hogyan nem kapta meg, hisz tényleg megérdemelte volna.

Davies ügynöke: A következő lépés? Meglátjuk…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top