Akadémia

Hivatalos: Aleksandar Pavlović profi szerződést kapottA Bayern München bejelentette, hogy profi szerződést kötött tehetséges középpályásával, a 2004-es születésű Aleksandar Pavlovićcsal.

2027-ig szóló profi kontraktust írt alá a klubbal a 19 éves középpályás, Aleksandar Pavlović. A Darmstadt elleni 8-0-ás győzelem során mutatkozott be, összesen 13 percet játszott és majdnem gólt is szerzett. A müncheni születésű védekező szellemű labdarúgó hétéves kora óta erősíti a rekordbajnokot, mostantól pedig már nem akadémistaként, hanem profiként hivatkozhat magára.

Igazi kétlábas játékos, aki amellett, hogy 188 cm magas, nagyon technikás is. A Bayern U19-es csapatában 38 mérkőzést játszott, nyár óta pedig részt vett az ázsiai turnén és folyamatosan tagja a nagyok keretének. A német mellett szerb állampolgársággal rendelkezik és 2021-ben meghívót kapott az U18-as szerb válogatottba.Wer ist Aleksandar Pavlovic? Der Youngster vom FC Bayern im Kurzporträt | Goal.com Deutschland

Debütálás a Darmstadt ellen.

Nyilatkozatok

Jan-Christian Dreesen, a Bayern vezérigazgatója: Nagyon boldogok vagyunk Aleksandar Pavlović miatt, aki két nagy pillanatot is ünnepelhetett az elmúlt napokban: bemutatkozott a Bundesligában és megkapta első profi szerződését. Igazi helyi fiú, akinek összejött a profik közti debütálás. A szurkolóink és mi is ilyen történetekről álmodunk. Az ő kalandja példa a Campuson lévő tehetségek előtt.

Christoph Freund, a Bayern sportigazgatója: Aleks Pavlović egy technikás középpályás, aki kiválóan lát a pályán. Elszánt és ambiciózus. 7 éves kora óta viseli a Bayern mezét és felmászott a ranglétrán, hogy eljusson a profikhoz. Igazi példakép a Campus fiataljai számára.

Aleksandar Pavlović: A Bayern Münchennél nőttem fel és nagyon örülök annak, hogy aláírhattam az első profi szerződésemet. Erről álmodoztam kiskorom óta. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki támogatott a Bayern Campuson.

Sok sikert, Aleks!

Hivatalos: Aleksandar Pavlović profi szerződést kapott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top