Interjúk és nyilatkozatok

Freund: Csak mosolyogni tudok a pletykákonChristoph Freund a Bildnek adott interjút az átigazolási ablakban pletykált infókról.

A Bayern München sportigazgatóját az egyik leghíresebb német futballriporter, Christian Falk faggatta. Többek között a Nordi Mukielével és Joshua Kimmichhel kapcsolatos átigazolási sajtóhírek, de Alphonso Davies és Leroy Sané szerződése is terítéken volt. Mutatjuk, mit válaszolt a kérdésekre az ősszel kinevezett direktor.Florian Plettenberg on X: "Yes, Nordi #Mukiele is back on the list of FC Bayern - confirmed! Next to Dier … ➡️ Talks about the 26 y/o right-back took place! Tuchel and

Mukiele a következő napok főszereplője lehet a sajtóban.

Arról, hogy Nordi Mukiele lesz-e a következő igazolás: Meglátjuk, mire is lesz pontosan szüksége még ennek a keretnek. Nem akarok konkrét nevekről beszélni, de ha általánosságban kérdezik, Nordiról tudom, hogy jobbhátvédként és középhátvédként is képes játszani. Egészen biztosan nem egy érdektelen típusú játékos.

Arról, hogy Eric Dier csak B terv volt-e Ronald Araújo és Radu Drăgușin mögött: Nagyon boldog vagyok, hogy összejött Eric leigazolása. Nagyon rég volt, hogy először felvettük vele a kapcsolatot. Minden szempontból megfelelő ez az átigazolás. Természetesen több játékossal tárgyaltunk. Ez is a dolgunk ilyenkor. Eric nagyszerű labdarúgó, rengeteg tapasztalattal. Jó karaktere van, szóval nem csak a pályán, de az öltözőben is hasznunkra lesz.

Arról, hogy Joshua Kimmichet szóba hozták a PSG-vel: Csak mosolyogni tudok ezen. Semmi köze a valósághoz. Joshua Kimmich fontos játékosunk, az egyik vezérünk. Majd leülünk vele és beszélünk a jövőjéről. Mindenki tudja a Bayernnél, hogy mennyit is jelent nekünk.

Alphonso Davies jövőjéről és a Real Madriddal kapcsolatos pletykákról: Már régóta spekulálnak erről a lapokban. Phonzynak 2025-ig van szerződése a klubbal. Biztos vagyok benne, hogy élvezi, hogy a Bayern Münchenben focizik. Mi pedig szeretnénk, hogy hosszú ideig itt maradjon. Lesznek még tárgyalásaink.Zufallstor? Musiala: "Das haben wir im Training einstudiert!"

Mindkét cselgépével hosszú, hosszú ideig tervez a klub.

Leroy Sanéról: 2025-ig van kontraktusa. Nem sietünk sehová, de vele is lesznek tárgyalások. Nagyon, nagyon örülünk annak, hogy ennyire kiváló szezonja van. A legkitűnőbb idénye ez a Bayern mezében. Többek között ez is az oka annak, hogy derűlátóan látom, hogy a jövőben is ebben a csapatban fog játszani.

Jamal Musialáról: Kivételes játékos, aki képes arra, hogy különbséget jelentsen a mérkőzéseken. Különleges dolgokra képes. Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt focizik és meg vagyok győződve arról, hogy a következő hónapokban döntő szerepe lesz a csapatban. Hatalmas dolog lenne, ha a következő években is a Bayernben tudnánk tartani, hiszen rendkívüli focista. Azt szeretnénk, hogy a klub arca legyen és itt maradjon nagyon hosszú ideig.

Arról, hogy Aleksandar Pavlović felbukkanása miatt nem igazolják-e le João Palhinhát: Akárhányszor játszott, Aleksen mindig látszott, hogy pompásan fejlődik. Fontos tagja a csapatnak. A klubfilozófiánk, nevezetesen a fiataljaink kinevelése miatt is lényeges a szerepe. Ebben a hónapban arra fókuszálunk, hogy megerősítsük a védelmet, szóval nem ő volt a fő ok. Ő is egy alternatíva a középpályán, ami pozitívum.

A bajnoki versenyfutásról: Én elégedett vagyok az eddig szerzett pontszámunkkal. A következő meccseken csakis magunkkal kell foglalkoznunk, hogy aztán néhány hét múlva lejátsszuk azt a hatalmas megmérettetést Leverkusenben. Az élen akarunk végezni.

Freund: Csak mosolyogni tudok a pletykákon
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top