Bundesliga

„Néha túl komótosak vagyunk” | Reakciók: Darmstadt 2-5 Bayern

A Darmstadt elleni 5-2-es siker után Thomas Tuchel és a játékosok is nyilatkoztak a sajtónak.

Harry Kane újabb találatával és Jamal Musiala mestermunkájával nyert a Bayern München sereghajtó Darmstadt otthonában. Hátrányból kellett fordítania a srácoknak. A meccs történéseiről a vezetőedzőt és egy pár labdarúgóját is kérdezték.Image

Tuchel beszámolt a megsérülő Kane helyzetéről is.

Thomas Tuchel

A meccsről: Természetesen örülünk ennek a megérdemelt idegenbeli sikernek. Sok nagy helyzetünk volt. Ugyanakkor voltak nehézségeink is a Darmstadt vezető gólja miatt. Nem voltunk elég kompaktak és rendre elvesztettük a lepattanó labdákat. Szerintem néha túl komótosak vagyunk. Mindenesetre ez így egy remek hét volt. Egyre jobb a keret állapota és a sérült játékosok is vissza-visszatérnek. Jó a hangulat az edzéseken is. Remélem, mindenki egészségesen tér vissza a válogatott szünetről.

Jamal Musialáról: Az előző hetekben ő jelentette a különbséget. A benne rejlő potenciál nyilvánvaló, viszont ebben a szezonban nem úgy jöttek össze neki a dolgok a kapu előtt, ahogyan azt terveztük. Nagyszerűen érzi magát a posztján. Kiválóan dönt, támaszkodhatunk rá, remélhetőleg fenntartja ezt a szintet.

A megsérülő Harry Kaneről és Aleksandar Pavlovićról: Harry találkozott a kapufával és egy kicsit kifordult a bokája. Jeget tettünk rá. Még nincs pontos diagnózis, várnunk kell. Remélhetőleg semmi komoly nem történt. Aleks szeme bedagadt.

Az összefoglalót ezen a linken olvashatjátok el!

Bambi megforgatta a Liliomosokat | Darmstadt 2-5 BayernA játékosok

Manuel Neuer: Haladtunk előre és a bekapott gól ellenére sem változtattuk meg a játékstílusunkat. A kialakított helyzetekből pedig előnyt kovácsoltunk. És döntőnek bizonyuló focistáink voltak. Mint Jamal, akit egyszerűen nem lehetett megállítani. Persze a két kapott gól az túl sok. Erről beszélnünk kell a csapaton belül. Egyik találat sem volt valami könnyen levédekezhető, de akkor is ki kell elemeznünk őket.

Aleksandar Pavlović: A mai is egy fontos győzelem volt. Mostantól a válogatottságon van a fókusz. Nagyon boldog vagyok, hogy behívtak és szeretném mindenemet beleadni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top