Interjúk és nyilatkozatok

„Nem kizárt Nagelsmann visszatérése sem” | A vezetőség nyilatkozottA Bayern München két felügyelőbizottsági tagját és a vezérigazgatót kérdezték a riporterek.

Kedd délután mutattak be egy különleges kiállítást a klub múzeumában, Sepp Maier 80. születésnapja alkalmából. A vendégek között a bajorok két legendája, Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge is ott volt, illetve a jelenlegi CEO, Jan Christian Dreesen.

Az eseményt meglátogató riporterek (főként az Abendzeitungnál dolgozó Maximilian Koch) mindhármukat megkérdezték a Bayernt érintő legfontosabb témákról, így a német válogatottba bekerülő játékosokról, az Arsenalról és egyéb pletykákról.Uli Hoeneß kommentiert Nagelsmann-Rückkehr zum FC Bayern | Kölner Stadt-Anzeiger

Uli Hoeneß

A Bayern körüli aktuális légkörről: Örülök annak, hogy összességében minden egy kicsit lecsillapodott. De nem szabad, hogy ezek a remek eredmények becsapjanak minket. A Bajnokok Ligájában egy kifejezetten nehéz ellenfelet kaptunk az Arsenal személyében. Továbbjuthatunk, de csak akkor, ha mindenki 100%-ig odateszi magát.

Az edzőkérdésről: Nem értem ezt a nagy felhajtást. Még mindig rengeteg időnk van arra, hogy megtaláljuk a megfelelő vezetőedzőt. Mint mindig, a Bayern München egy jó megoldásra törekszik.

Manuel Neuerről: Természetesen hiszek abban, hogy ő kezd majd az Európa-bajnokságon.

„Nem is fér kétség ehhez!”

Aleksandar Pavlovićról: Nagyon sajnálom, hogy nem mutatkozhat be a válogatottban. Nagyszerű formában focizik mostanság. De még csak 19 esztendős, szóval nem aggódom miatta.Bayern im Aufschwung? Ex-Boss Rummenigge warnt

Karl-Heinz Rummenigge

A csapat formájáról: Higgadtan és komolyan kell nyugtázni a mostani eredményeket. Egy olyan Lazio ellen játszottunk, amely jelenleg közel sem tartozik Európa legjobb együttesei közé. Aztán 8-1-re nyertünk az utolsó előtti-előtti csapat ellen, legutóbb pedig az utolsó ellen győztünk. Nem szabad rögtön eufóriára váltani. Stabilabbnak kell lennünk. A szezon nagy részében nem voltunk azok. Az Arsenal elleni két óriási mérkőzésen a legjobb formánkat kell hoznunk.

Az edzőkérdésről: Nincs rajtunk nyomás. Van időnk. Erre már akkor is gondoltunk, amikor eldöntöttük, hogy Thomas Tucheltől megválunk a szezon végén. Mostanra teljes mértékben tisztázódtak a dolgok. Max Eberl és Jan-Christian Dreesen nyugodtan áll hozzá a dologhoz. Uli Hoeneß és én pedig tanácsokat adunk.

Aleksandar Pavlovićról: Nagyon boldogak vagyunk, hogy végre van egy olyan játékosunk, aki a Campuson nőtt fel. Hihetetlen iramban fejlődik. Nagyon szórakoztató nézni a játékát és szerintem van esélye bekerülni az EB-keretbe is.

Leon Goretzkáról: Jól focizik mostanság. Korábban a gyengébb időszakai alatt is meghívták őt a válogatottba, szóval nekem ez most egy kicsit fura.Bayern & Germany on X: "Jan-Christian Dreesen on whether a Nagelsmann comeback to FC Bayern after the Euros is conceivable: "I think others have already said that you should never rule out

Jan-Christian Dreesen

Julian Nagelsmann visszatérésnek esélyéről: A fociban sohasem lehet kizárni semmit. De ez a jövőről és nem a jelenről szóló topik.

Manuel Neuerről: Ő Németország és talán a világ legjobb kapusa. Elképesztően tért vissza a sérüléséből. Szerintem a legjobbnak kell állnia a német válogatott kapujában. És a legjobb az Manuel Neuer.

Aleksandar Pavlovićról: Természetesen nagy kár, hogy nem csatlakozik a válogatotthoz. Nagyon büszke volt a meghívóra, megérdemelte azt. Ő a jelenlegi szezon csillaga. De szerintem meg fogja kapni a lehetőséget a jövőben is.

Leon Goretzkáról: Azt kívánom neki, hogy ő is bekerüljön az EB-re utazó keretbe. A legutóbbi meccseinken parádésan focizott. Szerintem ő a leginkább csalódott játékosunk jelenleg. Jó meccsekkel kell magát beajánlania a szövetségi kapitánynak.

Joshua Kimmich lehetséges távozásáról: Úgy gondolom, nem minden szalagcímet kell kommentálnia a klubnak.

„Nem kizárt Nagelsmann visszatérése sem” | A vezetőség nyilatkozott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top