Interjúk és nyilatkozatok

Bryan: Be akarok kerülni a kezdőbe

Bryan Zaragoza a Marcának adott egy rövid interjút.

Téli igazolásunk, Bryan Zaragoza eddig mindössze 61 percet játszott a Bayern München mezében. Viszont még csak 22 éves, előtte áll a jövő és a következő szezonban sokkal több játéklehetőséget kaphat, ha továbbra is keményen dolgozik érte. A jövőjéről, a müncheni életéről és a Real Madrid ellen párharcról is kérdezte őt Spanyolország legnagyobb sportlapja.La bomba del Granada para sustituir a Bryan Zaragoza - Estadio Deportivo

Arról, hogy nyártól kölcsönbe megy-e: Nem. Nagyra értékelem azon klubokat, amik érdeklődtek értem, de fel sem merült bennem a kölcsön. Továbbra is a kemény munkára fókuszálok, valamint arra, hogy a legtöbbet hozzam ki azokból a lehetőségekből, amiket a Bayernben kapok. Elkötelezett vagyok. Ennek a klubnak a mezében akarok tovább fejlődni.

Az első müncheni hónapjairól: Mióta ideigazoltam, személyes és professzionális szinten is szintet léptem. A klubot körülvevő légkör fantasztikus. A világ legjobb labdarúgóitól tanulhatok. Nagyon hálás vagyok a klubtól kapott bizalomért és a lehetőségért, illetve azért, hogy egy olyan rangos csapat tagja lehetek, mint a Bayern.

Arról, hogy mit nyújt számára a Bayern: A vezetőség bízik a képességeimben és megfelelő támogatást ad, hogy egyre magasabb szinten tudjak focizni. Ebbe beletartozik a napi edzésmunka és az érzelmi segítségnyújtás is. A klub folyamatosan mellettem áll, emiatt mindig pozitívan állok hozzá a dolgokhoz. Keményen dolgozom, hogy érvényesülni tudjak a csapatban.Se confirma lo de Bryan Zaragoza - Estadio Deportivo

Arról, hogy mit vár a következő hónapoktól: Remélem, hogy a lehető legjobb módon tudom segíteni a csapatot és tovább halad előre a karrierem. Az a célom, hogy bebiztosítsam a helyem ennél a klubnál és kiérdemeljem, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba.

Tanulni és tapasztalatot szerezni akarok. Csakis így érhetem el a hosszútávú céljaimat.

A Real elleni elődöntőről: Azt mindenki tudja, hogy egy nagyszerű együttesről beszélünk és hogy a Real a Bajnokok Ligája egyik legnagyobb csapata. De mi is ezt a szintet képviseljük. Szerintem ez egy fifti-fifti párharc. Az öltözőben lelkesek állunk hozzá az összecsapáshoz és meg vagyunk róla győződve, hogy nyerhetünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top