A Fanklub által szervezett utak

A Fanklubok maximum 50 jegyet igényelhetnek mérkőzésenként. Mivel a mérkőzések túlnyomó részére többszörös túljelentkezés van, ezért az igénylés nem jelenti azt, hogy az FCBM Hungary Fanklub meg is kapja az igényelt jegyeket. A legtöbb esetben sorsolással döntik el, melyik fanklub mennyi jegyet kapjon, vagy kapjon-e egyáltalán.

Az igénylés során az ülő(vagy álló) helyek kiválasztására sem nyílik lehetőség, csupán a kategória megválasztására (1-5-ig). Alternatív lehetőségként bejelölhetjük, hogy az általunk kért kategórián kívül is fogadunk el jegyeket. A hivatalos jegyárak és kategóriák megtalálhatók az FC Bayern München oldalán a Ticketing menüpont alatt. A vásárlás során a jegyáron kívül a jegyenkénti elővételi díj (1€) és az egyszeri szállítási díj(10€) is minket terhel. Az FCBM Hungary Fanklub tagjai a vásárlás pillanatában érvényes euro árfolyam szerint forintban térítik meg a jegy árát és annak fent említett (rész)költségeit (1€ elővételi díj és a rendelt jegyek darabszámának függvényében a szállítási díj 1 jegyre eső részét). Az utazási költséget tömegközlekedési eszközök esetén a személyszállítási vállalatok díjszabásai (MÁV, MALÉV, stb.), bérelt buszok esetén pedig a vállalkozók határozzák meg.

FONTOS SZABÁLYOK A HUNGARY FANKLUB ÁLTAL SZERVEZETT UTAZÁSOKON RÉSZTVEVŐKNEK:

1.    Az utazásokra elsősorban csak a fanklub tagjai jelentkezhetnek, abban az esetben, ha az utazás jelentkezési időszakát követően marad még üres hely, akkor ezeket a helyeket utólag feltölthetik más személyek is.
2.    Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt a helyek 80%-ról, a további résztvevőket (20%-át a maximális létszámnak) sorsolással döntjük el a jelentkezők között. /pl. egy 20 fővel tervezett út esetén 45-en jelentkeznek, ebből a 45 főből az első 16 (20-nak a 80%-a) automatikusan részt vesz az utazáson, a fennmaradt 4 helyről sorsolással döntünk a maradék 29 jelentkezőből/
3.    Az FCBM Hungary Fanklub csak az általa szervezett utazásokra biztosítja a meccsbelépőket, jegyüzérkedéssel és jegyeladással nem foglalkozik. Az résztvevők a mérkőzés napján kapják kézhez a belépőjegyeiket.
4.    Az utazás megkezdése előtt minden résztvevőnek el kell olvasnia az „Utazási feltételek az FCBM Hungary Fanklub tagjainak” és a „Müncheni Tartományi Főváros Rendelete a Fröttmaningi Arénára Vonatkozóan” nevű rendeleteket és egy nyilatkozat aláírásával igazolni, hogy elfogadta és megértette azt.

To Top