Bayernes akció a hétvégi derbi mellé!

Az előttünk álló hétvége, szerencsés esetben nem csak arról szólhat, hogy újra bajor uralom bontakozik ki a Bundesliga tabelláján, de nagyon jó áron juthat hozzá bármely magyar Bayern-fan kedvenc csapata ajándéktárgyaihoz is.

Hiába a Tottenham elleni közelmúltbeli 7-2-es gólzuhatag a BL-ben, a bajnokságban eddig nem teljesen úgy szerepel Niko Kovac együttese, ahogyan azt megálmodta a szezon elején. Bár nagyon nagy baj egyelőre nincsen, azért az Eb-selejtezőknek köszönhető bajnoki pauza nagyon is jól jött. A Hoffenheimtől elszenvedett hazai vereség után azonban most szombaton, az Augsburg ellen már nagyon kell a siker.

Ami ráadásul könnyen listavezető helyet is érhet a Bundesligában, lévén, hogy a jelenleg első két helyen álló csapatra, a Mönchengladbachra és a Wolfsburgra sem vár könnyű derbi a hétvégén. Előbbi a Dortmund, utóbbi pedig a Lipcse vendége lesz ugyanis, nem olyan biztos tehát, hogy három pontot tudnak majd szerezni – ez pedig megnyithatja az utat az első hely felé a Bayern számára.

Elkél tehát majd a szurkolás Mülleréknek, valószínűleg még Magyarországról is, a TV elől. A hazai Bayern-szurkolók számára azonban nem csak az Augsburg elleni csata lehet érdekes, hanem a Fürge Nyuszi Focivilág akciója is, az üzlet ugyanis Bayern München hétvégét tart október 18-20. között, pénteken, szombaton és vasárnap. E három napon extra kedvezményekkel lehet megvásárolni üzletükben, és webshopjukon is a bajorok címerével díszített valamennyi terméküket. Mezek, melegítők, táskák, bögrék, és a sort folytathatnánk még.

És ha nem lenne elég, hogy 20-55 % kedvezményt adnak minden Bayernes termékre, e három nap során, aki legalább 20 ezer forint értékben vásárol bajor árucikkeket, az még ajándékot is kap ezért cserébe!

⬇ További részletekért kattintsatok a képre:

fizetett hirdetés

To Top