NE MARADJ LE SEMMIRŐL

A Facebook megváltozott algoritmusa szerint 2018-ban több bejegyzést láthatunk barátoktól, családtagoktól, kevesebbet pedig a különböző oldalaktól, így adott esetben tőlünk is. Mivel a változás kézzel foghatóan látszik a posztok elérésén, ezért mutatunk, tanácsolunk pár trükköt, hogy érdeklődőkként véletlenül se maradjatok le egyetlen hírről, érdekességről sem. 


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”1. Interakció növelése” class=”out”]

Ha csak elvétve, vagy egyáltalán nem szoktad lájkolni bejegyzéseinket, a jövőben nyomj néha egy lájkot olyan posztra, ami tényleg tetszik, vagy szólj hozzá egy-egy poszthoz – hogy a Zuckerberg is lássa, tényleges érdeklődést tanúsítasz az oldal bejegyzései iránt, nem pedig csak elsiklasz felette. Ha az algoritmus az érdeklődés, interakció hiányát látja, akkor előbb-utóbb eltűnnek az idővonaladról a híreink is.

[/toggle]
[/toggles]


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”2. Hírfolyamodban jelenítsd meg elsőként posztjainkat” class=”out”]

Az oldal követési beállításai között megadhatod, hogy a hírfolyamodban elsőként vagy legalábbis az elsők között jelenjenek meg a bejegyzéseink illetve értesítést is kaphatsz róla. Vegyes visszajelzések szerint az értesítés általában órákat is késik, de a friss bejegyzések sem mindig jelennek meg elsőként az idővonalon. Ha még nem tetted meg, biztos ami biztos, azért ezt mindenképp állítsd be.

[/toggle]
[/toggles]


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”3. Böngésződben mentsd el az oldalt könyvjelzősávodban” class=”out”]

Ha még nem tetted meg – legegyszerűbb megoldás, ha facebook és weboldalunkat is elmented böngésződ könyvjelzősávában, így böngésződben egyetlen kattintással eléred az oldalt. Elvakultak akár kezdőlapként is beállíthatják.

[/toggle]
[/toggles]


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”4. Érd el telefonod kezdőképernyőjéről az oldalakat” class=”out”]

Mivel a statisztikák szerint főleg telefonról értesültök a hírekről, ezért ez egy elég hasznos feature lehet, facebook és weboldalunkat is ikonként rakhatod ki telefonod / tabod kezdőképernyőjére, akárcsak egy alkalmazást – így egy koppinttással értesülhetsz a friss hírekről.

Weboldal parancsikon: Nyisd meg Chrome böngészőben a bayernszektor.hu főoldalát, a három pötty mögött pedig csak koppints a „Hozzáadás a kezdőképernyőre” beállításra. Ha a mobilos nézettel ellenétben látni szeretnéd a teljes weboldal felületét, érdemes szintén a három pötty mögött bepipálni az „Asztali webhely” lehetőséget.

Facebook parancsikon: Nyisd meg a bayernszektor.hu facebook oldalát. A jobbfelső sarokban lévő három vízszintes pötty mögött keresd meg a „Hivatkozás létrehozása” lehetőséget. Máris készen vagy.

[/toggle]
[/toggles]


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”5. Kérj híreinkről azonnali értesítést” class=”out”]

Weboldalon közzétett posztjainkról, egyénileg beállított facebook posztokról, különálló csoportos üzenetekről azonnali értesítést kaphatsz asztali gépedre / laptopodra, de okostelefonodra / táblagépedre is. A bejegyzés módosításáról is tudunk külön értesítést küldeni, ez Transferticker frissítése esetén lehet hasznos beállítás.

Amit tenned kell, keresd a jobbalsó sarokban lévő harangot, ha még nem tetted, ezen keresztül egyetlen kattintással / koppintással tudsz feliratkozni. Fontos, hogy telefonon kizárólag böngészőbe belépve (tehát nem facebookról átirányítva) jelenik meg a harang. Így néz ki a push értesítés, ha megjelenik egy hír a weboldalon.

[/toggle]
[/toggles]

To Top