Nyereményjáték: Legyen a tiéd az értékes Bayern-ajándéktárgyak egyike!

A Fürge Nyuszi Focivilág és a Bayernszektor.hu közös játékában a Hoffenheim elleni mérkőzéssel kapcsolatban várjuk a tippjeiteket! Részletek!

⚠ Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Fürge Nyuszi Focivilággal való közös együttműködésünknek köszönhetően sort keríthetünk első nyereményjátékunkra, amelyben három értékes, hivatalos ajándéktárgyat, egy labdát, egy bögrét és egy téli sapkát fogunk kisorsolni a részvételi feltételeinknek megfelelő, és jól tippelő szurkolótársaink között! ?


? A MEGNYERHETŐ AJÁNDÉKTÁRGYAK: 

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”FC BAYERN MÜNCHEN LABDA” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”FC BAYERN MÜNCHEN BÖGRE” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”FC BAYERN MÜNCHEN TÉLI SAPKA” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]


Mit kell tenned, hogy bekerülhess a sorsolásba? 

A cikk facebook bejegyzése alatti hozzászólásban 

▪  Találd el a Bayern – Hoffenheim meccs pontos végeredményét. ✅ 

▪  Találd el, hogy Szalai Ádám szerez-e gólt vagy sem. ✅ 

▪  Írd meg, melyik tárgyat szeretnéd megnyerni. ✅

 Fontos, hogy a bayernszektor.hu által megosztott facebook bejegyzés alatt add le a tippedet, máskülönben nem tudunk regisztrálni a hozzászólók között!

➡ EZEN BEJEGYZÉS ALATT ADHATJÁTOK LE HOZZÁSZÓLÁSAITOKAT, TIPPJEITEKET! (katt) 


Fontos a véleményed is, ezért ha tetszik a játék, illetve a megnyerhető Bayernes termékek, kérlek lájkold be oldalainkat – így a következő játékról (sem) fogsz lemaradni, ugyanis általunk első kézből fogsz értesülni a részletekről!


❗ A hozzászólásokat szombat délig várjuk, az ezt követő tippeket már nem vesszük figyelembe! Csak az érvényes tippek kerülnek be a kalapba, tehát fontos, hogy minden lépést elvégezzetek! Onnantól már csak a meccs alakulásán és a szerencséteken múlik, hogy eséllyel pályáztok-e a hivatalos ajándéktárgyakra! ? A szerencsés győzteseket a mérkőzést követő napokban tesszük majd közzé!


Az ajándéktárgyakat a Fürge Nyuszi Focivilág biztosítja, érdemes szétnézni a kínálatukban! Ha nem akarjátok a véletlenre bízni a dolgot, meg is vásárolhatjátok tőlük a kívánt termékeket! ? Sok szerencsét, TIPPEKRE FEL!

Bayernszektor.hu & Fürge Nyuszi FocivilágTo Top