Átigazolási hírek

Reus hadat üzent, mindent megtesz Havertzért



Marco Reus a Sport1-nek adott nyilatkozatában elmondta, mindent megtesz azért, hogy a legkeresettebb német játékos, Kai Havertz a Borussia Dortmundban folytassa pályafutását.

„Mindent meg fogok próbálni, hogy Dortmundba csábítsam őt. Nem tudom milyen magasra mehet fel az átigazolási díja, de a legjobbamat fogom adni – ahogyan Julian Brandt esetében is tettem. Az ő személyében van egy újabb szövetségesem, aki nagyon jól ismeri őt. Szóval először várjunk ki. Ha stabil marad és jó környezetben lesz, semmi nem szól az ellen, hogy az egyik legnagyobbá váljon. Ő egy szenzációs játékos, akit természetesen szívesen látna az ember a saját soraiban.




Havertz szerződése 2022-ig szól és a Skynak adott legutóbbi nyilatkozatában elmondta, elég ok volt arra, miért nem jött létre a Münchenbe való átigazolás. „Boldog vagyok, hogy itt lehetek és még egy évet Leverkusenben maradhatok. Hogy mi történik jövő nyáron, azt majd a jövőben meglátjuk.” – folytatta. Általános német feltételezések szerint Havertz Bayernbe való átigazolása tűnik a legvalószínűbbnek. Rudi Völler legutóbb el is ismerte, Rummenigge komoly érdeklődést tanúsított a játékosok által szezon spílerének megválasztott 20 éves őstehetség iránt.



Reus hadat üzent, mindent megtesz Havertzért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top