Bajnokok Ligája

Flick: Fontos meccs lesz, hogy pozitív hangulatba kerüljünk

Hansi a Tottenham elleni meccs kapcsán adott sajtótájékoztatót.


A személyi helyzetről: Van pár kidőlt játékosunk. Tolisso holnapra nem lesz bevethető, egyébként remélem, hogy a többiek mind rendelkezésre állhatnak.

A formáról: Tetszik nekem az a stílus, ahogyan játsszuk a focit. Amikor begyűjtöttük a győzelmeket, az csúcs volt. De a futballban csak a gólok és a pontok számítanak. Túl keveset lőttünk belőlük. Ismét egy jó meccset akarunk játszani a stadionunkban, sikeresek és győztesek akarunk lenni. Még három meccsünk van az évben. A holnapi egy fontos lépés lesz, hogy ismét pozitív hangulatba kerüljünk. Mindent megteszünk, hogy győzzünk.

Lewandowskiról: A keretünkben nincs alternatívánk Lewandowskira, de voltak más játékosok, akiknek lehetőségük volt erre. Elegen vagyunk, akik tudnak gólokat szerezni. Viszont azt nem mondhatom, hogy függetlenek vagyunk a góljaitól.

Comanról: Ő egy olyan fiatal játékos, aki biztosan tovább fog fejlődni. Olyan kvalitásai vannak, amik csak keveseknek adatott meg. Szükségünk van rá, hogy a mélyen védekező ellenfeleket feltörje. Nagyon érzékeny és önbizalomra van szüksége. Reméljük, hogy valamikor elmúlik a görcsössége – szívesen venném, ha ez holnap történne meg.

Mourinhoról: Ismerem őt egy Real Madridnál tett látogatásom során. Akkor Sami Khedira és Mesut Özil még válogatottak voltak, őket látogattuk meg. Örülök, hogy láthatom, de meg akarjuk nyerni a meccset.

Az odavágóról: Akkor szinte 100 százalékos volt a helyzetkihasználásunk. Holnap is szép lenne, de ez nem kívánságműsor. Először is ki kell dolgoznunk a helyzeteket. Ismét jó meccset akarunk nyújtani a szurkolóinknak.

A Spurs erősségeiről: Nagyon összetett a védelmük és a ziccereiket is jól használták ki. Meglátjuk, hogy hogyan állítsuk meg a támadásaikat.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top