Átigazolási hírek

De Bruyne a Bayern kívánságlistáján

A német Sport Bild szerint 2016-ban mozdulnak rá a müncheniek a belgára.

A Sport Bild információi szerint a Bayern München már jelezte érdeklődését De Bruyne iránt – igaz nem a következő szezonra, hanem a 2016-os évtől szerezné meg a belga válogatott játékost a német rekordbajnok. Hivatalos felkérés és ajánlat még egyáltalán nem történt, de a német lap szerint a Bayern üzenete már eljutott az illetékesek fülébe, miszerint előkelő helyen akarnak szerepelni a játékosért folytatott küzdelemben.

A Bayern a 31 éves sérülékeny Robbery páros egyik lehetséges utódjaként tekint a 23 éves játékosra, aki a Wolfsburg idei tétmérkőzésein már 14 gólt szerzett és 24-et készített elő. Karl-Heinz Rummenigge a Die Welt azon kérdésére, miszerint De Bruyne jövőre a Bayern játékosa lesz-e nem válaszolt egyöntetű nemmel: „Nem kérdés, hogy nagyszerű szezont játszik és hihetletlenül fontos a VFL számára. Viszont 2019-ig aláírt a Wolfsburghoz, és azt is olvastam, hogy többet is fog keresni ott. Egyvalamit nem szabad elfeledni. 20 topjátékossal rendelkezünk.”




Michael Reschke jó kapcsolatot ápol De Bruyne ügynökével, Patrick De Kosterrel, aki korábban már megerősítette a bajorok érdeklődését. A Bayern nyáron érkezett technikai igazgatója már a korábbi klubjához, a Bayer Leverkusenhez is szívesen elcsábította volna a belga szupertehetséget. Klaus Allofs, a Wolfsburg menedzsere sejtetően nyilatkozott: „Eltudom képzelni, hogy az ügynök előtt hevernek az ajánlatok. De megegyeztünk, hogy ebben az évben egyáltalán nem tervezzük az átigazolást.”

De Koster megerősítette: „Nagy tiszteletünk a Wolfsburg és Klaus Allofs előtt. Volt egy nehéz periódus, amelyben ő segített rajtunk. Ezt nem felejtjük el.” A farkasok 2014 januárjában 22 millió euróért szerződtették a Chelseaben csak epizódszerephez jutó Kevint, ezért a játékos idei átigazolása valószínűtlen. A Bayern továbbra is erősen fogja figyelni De Bruyne-t, akinek a 2016-os átigazolására már nagyobb az sansz.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top