Egyéb

Beszámoló a hétfői edzésről – Ez történt Tolissoval, Robbennel, Sülével, Hummelsszel



Eseménydúsan telt április első napja a Bayern hétfői edzésén, a régóta nem bevethető játékosaink állapota felől is hírekkel szolgálhatunk. A BILD beszámolóit szedtük egy csokorba.

Niko Kovac elégedetten nézi Hummels labdaérintését | Kép forrása: Bayern twitter


Corentin Tolisso komplett csapatedzést végzett

 

Coco hét hónappal a keresztszalag-szakadását követően először végezhetett teljesértékű csapatedzést. A visszatérés tehát még várat magára, a Heidenheim ellen még biztosan nem játszik, de a Dortmund elleni játéka sem valószínű. A BILD szerint Tolisso talán április 14-én, a Düsseldorf ellen már pályára léphet.

„Coco nagyon jó fejlődésen megy keresztül. Mozgékonynak tűnik, nincsenek problémái, a térde top állapotban van.” – mondta Kovac, de azért hozzátette azt is, hogy a dokikkal lebeszélve csak lépésről lépésre emelik a terhelést.

A két Európa bajnok a földön, a Világbajnok  viszont talpon és már játékra jelentkezne. | Kép forrása: BILD

Robben hatodszorra is megpróbálkozik a visszatéréssel

 

Mint ismert, Robben november vége óta nem játszott mérkőzést a Bayernben, a Benficának akkor kettőt is vágott. Azóta folyamatos sérülésekkel küzd, volt már combizomhúzódása, izomszakadása, hátproblémája is.

Folyamatosan visszaesik, viszont nem adja fel: Újbóli pályára való visszatérését lassú futással, szlalomozással kezdték, a rövid passzolás is csak nagy elővigyázatossággal ment. Robben fél óráig edzett, 23 perc után kisebb szünetet tartott a jobb vádlija miatt. Kis masszázs után folytatta az edzést. A jelenlegi állapotát tekintve biztos, hogy Robben lemarad az utolsó Klassikeréről… reméljük azért felhúzhatja még magára a Bayern-mezt…

Robben olyan óvatosan edzett, mintha már a húsvéti hímestojásokon lépkedne. Reméljük pályára léphet még a Bayernben… valahogy… | Képek forrása: BILD



Sokkpillanat Süle körül, Boateng fitt

 

Neuer vádliprobléma miatt továbbra sem edzett, Kovac szerint valószínű, hogy, csakúgy mint a Freiburg ellen, a Heidenheim ellen is Ulreich áll majd a kapuban. David Alaba ezúttal állítólag a combja miatt nem volt ott ma sem az edzésen. Majdnem Süle is pórul járt, elcsúszott és a bal térdére esett. Két perc fekvés után folytatta, de később fájdalom miatt ismét megvizsgálta egy orvos és bár megkönnyebbülve, de az öltöző felé vette az irányt. Boateng komplett edzést végzett. A morálért Joshua Kimmich gondoskodott, aki egy kimaradt gólhelyzet után adta ki a benne rejlő feszültséget.

Süle kiesése nagyon érzékenyen érintené a csapatot. Kimmich, a Bayern egyik legfőbb vezérjátékosán látszik az akarat. | Képek forrása: BILD

Müller leterítetette Hummelst

 

Thomas Müller folyamatosan elemében van, nem történhetett ez másképp bolondok napján sem: Az imét említett Süle – reméljük kisebb sérülésének – ápolása közben hátulról terítette le a földre mit sem sejtő haverját, a Löw által szintén kikosarazott Hummelset.

Nem tudjuk végül hogy, de Thomasnak sikerült levennie a lábáról Matsot. | Képkockák forrása: BILD

Beszámoló a hétfői edzésről – Ez történt Tolissoval, Robbennel, Sülével, Hummelsszel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top