Bajnokok Ligája

BL: Eltörlik a sárgákat, de két játékosunknak figyelnie kell / Messit is eltilthatják



Az UEFA bejelentette, hogy idén már a nyolcaddöntő után eltörlik a sárgalapos figyelmeztetéseket, azaz: A negyeddöntőben már nem lesz sárgák miatt veszélyeztetett játékos a BL-ben, így már csak kiállítással lehet lemaradni a további mérkőzésekről.

A Bayernnél a szombati, Chelsea elleni nyolcaddöntő-visszavágón Kimmich és Thiago még veszélyeztetve vannak, azaz egy újabb sárgával kihagyják a Barcelona vagy a Napoli elleni meccset a legjobb nyolc között, ami Pavard sérülése miatt külösen érzékenyen érinthetné a bwin szerint a legnagyobb esélyesként számontartott bajorok csapatát. A Chelseanél Marcos Alonso piroslapos, Jorginho sárgalapos eltiltás miatt nem léphet pályára a zártkapus Allianz Arénában.

Továbbjutás esetén a Barcelona – Napoli párharc győztesével meccsel a Bayern (első meccs 1-1). A katalánoknál Lionel Messinek, Antoine Griezmannak és Nelson Semedonak kell ügyelnie arra, hogy ne kapjanak sárgát, ha így lesz, akkor továbbjutás esetén nem játszhatnak a Bayern ellen. A Napolinál Kalidou Koulibaly, Fernando Llorente és Mario Rui rendelkezik 2-2 sárgával, egy újabb figyelmeztetéssel – és továbbjutás esetén – ők sem vehetnek részt a kieséses szakasz első mérkőzésén.

Teljes menetrend: 

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „ROAD TO LISBON BAYERNSZEKTOR NEGYEDDÖNTŐK AUGUSZTUS 12-15 MAN. CITY REAL JUVENTUS LYON LEIPZIG ATLETICO BARCA / NAPOLI BAYERN / CHELSEA ATALANTA PSG ELŐDÖNTŐK AUGUSZTUS 18-19 MAN.CITY / REAL JUVENTUS LYON LEIPZIG ATLETICO BARCA NAPOLI BAYERN/ CHELSEA ATALANTA -PSG DÖNTŐ: AUGUSZTUS 23. VASÁRNAP”

BL: Eltörlik a sárgákat, de két játékosunknak figyelnie kell / Messit is eltilthatják
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top