Bundesliga

„Gigászi félidőt produkáltunk” | Reakciók: Leverkusen 1-5 Bayern



Nagelsmann, Lewandowski és Kimmich nyilatkozott a Leverkusen elleni hengerlés után.

Julian Nagelsmann

A meccsről: Az első öt-hat-hét perc nem volt valami jó. Viszont azután sokkal stabilabbak lettünk és átvettük a mérkőzés irányítását. Még több gólt is szerezhettünk volna, hiszen volt három 100%-os helyzetünk az első gól előtt. A második félidő sokkal nyugodtabb volt. Örülünk, hogy megnyertük a meccset.



Davies lecsereléséről: Fájdalmat érzett a combjában és nem akartunk kockáztatni. Az orvos azt mondta az első diagnózis után, hogy szerencséje van. Várnunk kell, hogy megtudjuk, játszhat-e szerdán.

Hernándezről: Szerintem ez volt a legjobb teljesítménye az egész szezonban, főleg labdával. Nagyon aktív volt vele. Imádja a védekezést és az Atléticós időszakának szenvedélyével csinálja.

A játékosok

Robert Lewandowski, miután az elmúlt négy góltalan meccséről kérdezték: Milyen négy meccs? Az edzésekre gondolsz? (Nevet) A Frankfurt elleni meccset megelőzően volt ám egy BL-mérkőzésünk is. Egyébként örülök, ha az emberek észreveszik, ha meglövöm az újabb gólomat. Ez is mutatja, milyen elvárásaik vannak felém.



Image

Joshua Kimmich a meccsről: Az első 10 perc nem volt jó. Oda-vissza zajlottak az események. Azután viszont óriási első félidőt produkáltunk a 30. eprctől. Teljesen uraltuk a meccset.

Kimmich arról, hogy nem került fel az Aranylabda 30 fős szavazólistájára: Őszintén mondom, hogy még nem láttam a listát. Nem lepődök meg amúgy, mert úgysem vagyok egy nagy egyéni játékos.

„Gigászi félidőt produkáltunk” | Reakciók: Leverkusen 1-5 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top