Egyéb

Davies újra a gyepen, Goretzka pedig nemsokára a csapattal edz!



Julian Nagelsmann a Hoffenheim elleni mérkőzés után beszélt a Bayern München két kulcsjátékosáról, akik az elmúlt hónapokban nem tudtak szerepelni a csapatban.

„A legjobb, ami most történhet, hogy Phonzie szívizomgyulladásának vége. Ugyanakkor ha minden nagyon jól megy, két, három vagy négy hét múlva már játszhat, hiszen az első héten még nagyon kell rá figyelnünk.” – mondta Nagelsmann a tegnapi mérkőzés lefújása után.

Davies tavaly focizott utoljára. Januárban elkapta a koronavírust és utána diagnosztizáltak nála szívizomgyulladást. Az edző elmondása szerint jövő hét pénteken újabb MRI-vizsgálatot végeznek rajta.

A kanadai játékos ma délelőtt az erőnléti edzővel, Broich dokival kocogott az edzőpályán 20 percig és passzgyakorlatokat, illetve fejelő edzéseket végzett – mindezt egy szívritmust figyelő eszközzel.



Image

Ami Goretzkát illeti, ő jövő hét kedden már a csapattal fog edzeni. Ezt is Nagelsmann erősítette meg.

„Leon szépen lassan be lesz illesztve a csapattréningekbe. Készen áll, hogy visszatérjen, igaz, még van egy kis lemaradása. A térde most nincs bevizesedve. Reméljük, így is marad.” – magyarázta a Bayern vezetőedzője.

A Bild szerint Davies valószínűleg nem fog visszatérni az áprilisi BL-negyeddöntőkre, viszont Goretzka és a szintén a visszatérés felé hajtó Tolisso igen.

via Bayern & Germany, Bayern München

Davies újra a gyepen, Goretzka pedig nemsokára a csapattal edz!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top